; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Atmosferă latino vinerea aceasta, la O dată n viaţă

Iuliana vrea o atmosferă latino la “O dată-n viaţă”

19 April 2013

Îndrăgita trupă Mandinga îşi schimbă, “o dată-n viaţă”, stilul care a consacrat-o, pentru a oferi telespectatorilor TVR 1 un spectacol 100% autentic.

În aceeaşi ediţie a emisiunii “O dată-n viaţă”, Andreea Bănică trece de la ţinutele sexy la suman şi năframă, iar Ionuţ Ungureanu e hotărât să fure toate voturile publicului.

La o asemenea distribuţie, Iuliana Tudor a invitat trei „susţinători' pe măsură: Mandinga va fi secondată de Dinu Iancu Sălăjanu, pentru a reprezenta zona Ardealului, Viorica Macovei va fi ajutorul de nădejde al Andreei Bănică în a deveni, pentru o dată-n viaţă, moldoveancă, iar Ionuţ Ungureanu şi Constantin Enceanu vor forma echipa de olteni.

Lansările TVR la “O dată-n viaţă” continuă diseară cu o premieră absolută, iar „surse din bucătăria emisiunii' dezvăluie că provocările invitaţilor pentru Iuliana Tudor vor întrece orice aşteptări. Telespectatorii vor fi martorii unui moment care îi va face să se întrebe dacă Iuliana nu a greşit cumva… emisiunea.

Invitaţii serii vor fi acompaniaţi şi în această ediţie de Orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros, iar momentele de dans vor fi realizate cu sprijinul Ansablului Burnasul din Teleorman. Actorii Maria Buză şi Marius Rizea vor face din nou deliciul telespectatorilor, cu un moment inedit de umor marca „Floarea şi Gheorghe'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare