; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor a născut un băieţel!

16 December 2010

Iuliana Tudor, vedeta de la „O dată-n viaţă' (TVR 1), şi-a văzut astăzi visul cu ochii. După o sarcină dificilă, ea a adus pe lume un băieţel. Şi mama, şi bebeluşul se simt foarte bine.

Deşi s-a aflat pe micul ecran şi în debutul sezonului cu numărul 7 al „O dată-n viaţă', Iuliana Tudor a anunţat public, în urmă cu o lună, că renunţă temporar la rolul de prezentator al emisiunii, însă a rămas alături de producţia TVR în calitate de redactor coordonator, ocupându-se în continuare de conţinutul editorial al programului de televiziune.

Emoţionată, Iuliana Tudor a declarat pe contul ei de Facebook că „este cel mai fericit moment din viaţa mea. Ţinându-mi copilul în braţe am certitudinea că sunt împlinită! Nici o altă realizare profesională sau personală nu m-a făcut să mă simt astfel. Le mulţumesc medicilor Iulian Badea,  Ana Maria Vlădăreanu şi neonatologului Ana Culcer, care într-un moment sau altul, ne-au  fost alături mie şi bebeluşului.'

Cât despre momentul revenirii pe micul ecran, vedeta TVR anticipează că „mă voi întoarce când voi considera că este momentul potrivit. Acum nu pot să spun decât că absenţa mea nu va fi una de lungă durată, pentru că îmi este dor de emoţiile de dinaintea startului emisiunii în direct.

Voi alege cu atenţie momentul revenirii, pentru că îmi doresc ca bebeluşul să nu fie privat de prezenţa mamei  lui, mai ales în primele luni de viaţă, însă sunt încrezătoare că voi şti să mă împart echilibrat între familia de acasă şi cea de la Televiziunea Română'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare