; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

9EF7AA9E 5151 433F AA0B B22B9B3C825D

Iuliana Tudor a început filmările pentru sezonul 5 „Vedeta populară”

24 July 2020

Echipa emisiunii „Vedeta populară' filmează, în această perioadă, sezonul 5 al producției, respectând restricțiile impuse în situația actuală.

Cel mai… popular concurs de talente din România va reveni la TVR 1 din toamnă, cu mulți concurenți de 16 ani.

În aceste zile, studioul 3 al Televiziunii Române este din nou animat de agitația pe care o aduce cu sine înregistrarea unor noi emisiuni. Forfota, zâmbetele și muzica populară sunt din nou pe holurile televiziunii, chiar dacă este o perioadă ce necesită mai multă atenție și mai puțină apropiere fizică. „Vedeta populară' revine, din această toamnă, cu un nou sezon la TVR 1, iar echipa de producție face totul pentru ca invitații să se simtă în siguranță la înregistrări, iar telespectatorii să aibă sentimentul că sunt prezenți în platou, atunci când vor urmări emisiunea pe care o îndrăgesc.

Iuliana Tudor, gazda și producătorul concursului de talente „Vedeta populară', ne dezvăluie câteva informații de culise. „Am început filmările pentru sezonul 5, care urma să fie difuzat în această primăvară, dar, din cauza perioadei dificile pe care o trăim, va fi pe micul ecran în toamnă, probabil începând din octombrie. Și de această dată avem concurenți de toate vârstele, de la 16 până la 80 de ani, dar foarte mulți sunt de 16 ani – e o invazie de copii, care ne-au mărturisit că au așteptat să împlinească 16 ani ca să vină la „Vedeta populară'. Ne urmăresc de trei ani, încă de la început, și și-au dorit să vină', spune ea.

Despre cum se desfășoară efectiv filmările pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii, într-o perioadă în care nimic nu mai este ca înainte, Iuliana povestește:

 

„Este o perioadă diferită, pentru că facem televiziune într-un mod diferit: emisiunile se înregistrează fără public, păstrăm distanțarea – asta e puțin straniu pentru noi, fiind vorba de un spectacol muzical, de o întâlnire cu emoție, cu căldură, cu mult drag… e greu să te abții să-l îmbrățișezi pe cel care pleacă sau pe cel care câștigă, e greu să nu ne îmbrățișăm noi între noi, cu echipa, așa cum eram obișnuiți. Eu sunt un om foarte sociabil și foarte apropiat de cei cu care lucrez. Ne lipsește aceasta, dar deja avem un motto în platou – ne îmbrățișăm cu sufletul în fiecare zi.'

Legătura sufletească atât de necesară pentru ca un show de televiziune să „treacă ecranul' fiind astfel asigurată, înregistrările decurg așa cum toată lumea își dorește

: „Totul a mers bine până acum, sperăm să nu fie probleme și Doamne ajută să continuăm tot așa!', mai spune vedeta.

Până la revederea cu Iuliana Tudor și echipa sa, prietenii emisiunii și iubitorii de folclor pot vedea în continuare la TVR 1, în fiecare duminică seară, de la ora 21.10, redifuzări din sezoanele anterioare „Vedeta populară'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare