; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor a fost sărbătorită la O dată n viaţă

Iuliana Tudor, sărbătorită la “O dată-n viaţă” | FOTO

17 June 2013

Gazda emisiunii O dată-n viaţă' de la TVR 1 a împlinit ieri 36 de ani. Momentul a fost marcat în emisiunea de la TVR 1 de vinerea trecută, când invitaţii, echipa şi publicul i-au cântat Iulianei Tudor “La mulţi ani”.

Mai mult decât atât, Iuliana Tudor a fost provocată să susţină şi probele din emisiune: să cânte, să danseze şi să îşi demonstreze abilitatea în bucătărie, făcând clătite.

“Surpriza din emisiune m-a lăsat fără cuvinte. A fost încă un moment în care am simţit cât de privilegiată sunt să am această profesie, cât de strânsă e legătura mea cu cei de acasă şi ce echipă minunată am. Am depăşit cu mare emoţie momentul şi, pentru câteva clipe, am privit desfăşurătorul cu ochii în lacrimi”, a spus Iuliana Tudor.

Invitaţii Iulianei Tudor la “O dată-n viaţă” au fost Monica Davidescu şi Margareta Clipa (Moldova), Cristina Spătar şi Floarea Calotă (Teleorman) şi Silvia Dumitrescu împreună cu Sava Negrean Brudaşcu (Ardeal). În cele trei ore de emisie, muzica a fost asigurată de Orchestra Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botrgos, iar dansul – de Ansamblul “Baladele Deltei” din Tulcea.

Iuliana Tudor vă aşteaptă la O dată-n viaţă în fiecare vineri, de la ora 21.00, pe TVR1 şi TVR+.

Citeşte şi:

Iuliana Tudor vorbeşte despre soarta „O dată-n viaţă'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare