; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor a avut parte de surprize de Dragobete (4)

Iuliana Tudor a avut parte de surprize de Dragobete

27 February 2018

Sărbătoarea Dragobetelui are o semnificație specială pentru Iuliana Tudor. Promotor al tradițiilor și obiceiurilor din străbuni, Iuliana își face întotdeauna timp pentru a petrece ziua de 24 februarie, sărbătoarea iubirii la români, alături de soțul și de familia sa.

Anul acesta, vedeta TVR 1 a ales să petreacă două zile undeva departe de forfota Bucureștiului, într-un complex din Covasna, bucurându-se de o priveliște superbă, de zăpadă ca-n povești, de liniște și de căldura familiei sale.

„Anul acesta am ales câteva zile într-un loc frumos al țării, Covasna. A nins ca-n povești, iar Tudor s-a bucurat de zăpada nesfârșită. Cei câțiva urși care veneau în fiecare zi în prejma hotelului stârneau curiozitatea copiilor din complex, iar noi am avut grijă ca ei să fie în siguranță. Apoi, am profitat de ocazie și am ajuns cu sania la Lacul Sfânta Ana. Era superb, așa înghețat, părea desprins din cărțile de povești. M-am bucurat de liniște, de frumusețea naturii și de momente frumoase, alături de familia mea.', a declarat vedeta TVR.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare