Homepage  / Vedete româneşti

Iuliana Pepene, vacanță de poveste în Tanzania alături de iubit. Obiceiul la care nu renunță nici măcar în concediu

Iuliana Pepene, vacanță de poveste în Tanzania alături de iubit. Obiceiul la care nu renunță nici măcar în concediu
17

de Redactia Tvmania

Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului matinal, se află într-o vacanță, la mii de kilometri depărtare de casă, în Tanzania. Nu este singură, ci însoțită de partenerul său de viață. Prezentatoarea a distribuit instantanee din vacanță, iar aprecierile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

Iuliana Pepene, vacanță de vis în Tanzania

Iuliana Pepene se bucură de vacanță, în Tanzania, într-un peisaj desprins parcă din povești. Plajele cu nisip fin, apa cristalină, razele soarelui, toate contribuie la amintiri de neuitat din concediu.

Deși se bucură de tot ce are de oferit Tanzania, Iuliana Pepene nu a uitat de obiceiurile sănătoase și frecventează chiar și în concediu sala de sport. Mărturie stau imaginile pe care le-a distribuit pe contul personal de Instagram și în care apare lucrând la un aparat, iar iubitul său la un altul.

iuliana-pepene-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Prezentatoarea a distribuit și fotografii în care apare în costum de baie. Orele petrecute la sala de sport pot fi observate cu ușurință dacă aruncăm o simplă privire asupra imaginilor. Iuliana are un trup tonifiat, tras ca prin inel.

Iuliana Pepene respectă un program strict și este nevoită să se trezească la ora 3 dimineața

Iuliana Pepene a devenit cunoscută publicului român prin prima sa apariție la televizior ca prezentatoare a rubricii Meteo la Observator Antena 1. Înainte de această experiență, vedeta a finalizat studiile superioare la Universitatea din București, specializarea Jurnalism.

Iuliana Pepene, schimbare majoră după America Express  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 17

Ulterior, Iuliana Pepene a continuat să se perfecționeze, participând la cursurile Intact Media Academy, unde l-a avut ca profesor pe nimeni altul decât pe Dani Oțil.

Iuliana Pepene, în vârstă de 32 de ani, este prezentatoarea știrilor dimineții la Antena 1 în prezent. Pentru a aduce oamenilor primele știri ale dimineții, Iuliana Pepene trebuie să respecte un program foarte strict. Este nevoită să se trezească la trei dimineața pentru a fi în redacție la ora cinci, iar la șase este gata pentru a intra în direct.

Cine este iubitul Iulianei Pepene

În prezent, jurnalista se află într-o relație cu un bărbat numit Alex, care apare în câteva fotografii postate pe rețelele de socializare.

În trecut, prezentatoarea de la Antena 1 a avut o relație cu Eduard Fuerea, specialist în domeniul motoarelor. După despărțire, și-a reconstruit viața alături de bucătarul Dragoș Bercea, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat la fel de repede precum a început.

Sursă foto: Instagram Iuliana Pepene – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton