Homepage  / Vedete româneşti

Iuliana Pepene, sport intens! „Mi-am propus să experimentez un alt stil de viață”. EXCLUSIV

Iuliana Pepene, sport intens! „Mi-am propus să experimentez un alt stil de viață”. EXCLUSIV
15

de Cătălina Matei,

După cele două luni petrecute în „America Express” anul trecut, Iuliana Pepene a decis să-și schimbe stilul de viață. Prin urmare, prezentatoarea Observatorului matinal de la Antena 1 face sport. Foarte mult sport! Cât despre pasiunea sa pentru motoare... urmează și mai mulți cai putere. Detalii, imediat!

După ce a participat anul trecut la „America Express”, Iuliana Pepene și-a propus să-și schimbe stilul de viață. Și i-a reușit! Prin urmare, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 face și mai mult sport, dar nu își neglijează nici pasiunea pentru mașini.

Pasionată de automobilism încă din copilărie, tatăl ei fiind responsabil cu transmiterea „microbului”, Iuliana Pepene adoră motoarele. Prin urmare, s-a simțit în al șaptelea cer când a transmis pentru Antena 1 de la Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco.

Iar pe 26 aprilie, Iuliana Pepene a împlinit 33 de ani și a avut parte de o aniversare specială, tocmai în Dubai.

Aflăm mai multe detalii din cele ce urmează…

iuliana-pepene-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Încă puțin și se împlinește 1 an de la experiența „America Express”. Judecând obiectiv, „la rece”, care sunt punctele pozitive și negative ale acestei aventuri?

Experienţa „America Express” a fost una complexă. Am învățat multe lucruri frumoase de la oamenii locului, ce înseamnă bunătatea, omenia, să oferi fără să primești nimic în schimb. Am primit zâmbete, povești fascinante și multă căldură de la oameni care trăiesc modest însă au atât de multă experiență de viață. Pe de altă parte, competiția este una care îți pune și nervii la încercare. Au fost momente tensionate, contraziceri, situații în care trebuie să știi să îți manageriezi emoțiile.

iuliana-pepene-america-express-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 15

Ți-ar fi plăcut mai mult în Asia, unde s-a filmat noul sezon, sau America Latină a fost locul potrivit?

Cred că toate lucrurile vin în viață cu un scop și la momentul potrivit. Asia am vizitat-o deja, ca un simplu turist. Am îmbrățișat experiența Americii de Sud și cred că a fost locul în care doar prin această provocare puteam ajunge. Acum tocmai m-am întors de la Monaco unde am trăit energia fantastică și spectacolul cursei de la Monte Carlo. Și e clar că România a trăit emoția alături de noi, s-a văzut pe cifrele de audiență unde Antena 1 a fost lider detașat.

„America Express” ți-a deschis și apetitul pentru sport. Pentru foarte mult sport. Câte antrenamente faci săptămânal?

Una dintre revelațiile pe care le-am avut în competiție a fost “apetitul pentru sport”. Am realizat în timpul probelor că pot mai mult decât eram dispusă să cred, din punct de vedere fizic. Așa mi-am propus să experimentez un alt stil de viață. Și am reușit să am un program de 5 zile de sport pe săptămână. Sportul este fantastic!

Ai vreun ritual anume înainte de a intra în direct la Observatorul matinal?

Nu îmi place să mă grăbesc! Trebuie să fac totul în tihnă și în liniște. Încerc să mă trezesc devreme și să-mi organizez totul pe rând. Cred că acesta este ritualul de la care nu mă abat niciodată! Sigur că tihna aceasta vine și din încrederea pe care mi-o transmite echipa alături de care lucrez la Observator 6, dar și colegul meu, Bogdan Alecsandru. Și cei de acasă care ne urmăresc în număr din ce în ce mai mare ne dau puterea să mergem mai departe, să fim și mai buni.

Cât de des mai mergi cu motorul? Nu prea am mai observat postări pe Instagram…

În ultimii ani am renunțat la motocicletă. Cred că maturizarea m-a făcut să fiu mai preventivă. Însă pasiunea nu a dispărut.

Ai pilotat și avion de agrement… Ce alte motoare ai vrea să încerci?

Nu am pilotat niciodată un avion, însă nu spun nu… noilor experiențe. Îmi place să învăț și să încerc lucruri noi. Mereu accept provocările!

Anul acesta, cel mai probabil, o să încerc o mașină mai puternică și mai frumoasă pe care aș vrea să o achiziționez.

La sfârșitul lui aprilie a fost și ziua ta, ai împlinit 33 de ani. „La mulți ani!”. Cum ai petrecut în Dubai?

Mulțumesc! Scurtă vacanță în Dubai a fost… pe ultima sută de metri. Îmi doream să ajung într-un loc frumos și călduros şi am ales Emiratele Arabe Unite, pentru că știam că se ridică la nivelul așteptărilor.

iuliana-pepene-dubai-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 15

Și cu ce cadouri ai fost răsfățată?

Escapada în sine a fost un cadou. Iar seara am petrecut-o la restaurantul meu preferat din Dubai, care are un view superb de unde poți vedea celebrul zgârie nori Burj Kalifa, fântânile care fac spectacol și toate acele clădiri impresionante.

Ce alte planuri de vacanță ai pentru vara aceasta?

Niciodată nu îmi fac planuri pentru vară, în general îmi programez vacanța toamna sau iarna, în locuri mai călduroase. Statele Unite ale Americii sunt pe wishlist anul acesta!

Foto: Antena 1; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton