Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Iuliana Pepene, mărturisiri neașteptate după participarea la America Express. „M-am întors diferită”

Iuliana Pepene, mărturisiri neașteptate după participarea la America Express. „M-am întors diferită”
7

de Redactia Tvmania

Toamna aceasta vom descoperi o nouă latură a multor vedete, odată cu participarea în cadrul showului de succes „Amerca Express”. Este și situația uneia dintre prezentatoarele de la Antena 1. Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut Iuliana Pepene.

Filmările noului sezon „America Express” au ajuns la final! Cu toate astea, experiența pe Drumul Soarelui a avut impact asupra vieții vedetelor care au participat în cadrul show-ului. Până la difuzarea noului sezon „America Express” în această toamnă, concurenții împărtășesc în mediul online modul în care își revin de când au ajuns acasă.

Este cazul și Iulianei Pepene, care a împărtășit prietenilor virtuali o parte din modul în care a schimbat-o această experiență.

Iuliana Pepene mărturisiri neașteptate, după experiența trăită la America Express

Iuliana Pepene este destul de activă în mediul online, acolo unde împărtășește activitățile pe care le are. Prezentatoarea de la Antena 1 a vorbit recent și despre experiența trăită la America Express.

Așa cum bine știm, concurenții nu au acces la telefonul mobil, ori la alte lucruri pe care le utilizează în viața de zi cu zi. Vedeta a mărturisit că participarea în cadrul acestui show au ajutat-o să se descopere. De exemplu, a aflat că are o calmitate ieșită din comun.

„După două luni fără telefon la America Express, când am ajuns acasă îmi uitam telefonul peste tot… la restaurant pe masă, îl pierdeam prin casă. Nu e tocmai un lucru rău, a fost așa un detox de social media și de tot ce înseamnă internet. Nu e rău fără telefon, te ajută să interacționezi mai mult cu oamenii. Știu că m-am întors diferită, am învățat foarte multe lucruri noi despre mine la America Express.

Unul dintre lucrurile revelatoare pentru mine a fost faptul că eu pot fi calmă… e foarte straniu, am crezut că m-am îmbolnăvit sau ceva. Acolo am fost surprinzător de calmă… eu acolo mâncam foarte puțin și nu mai aveam energie să mă enervez.

iuliana-pepene-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Experiența asta de la America Express, drumul ăsta sisific pe alocuri, dar presărat și cu foarte multe momente frumoase m-a făcut să înțeleg foarte multe lucruri despre mine, să văd locuri noi, să ascult povești incredibile, să leg prietenii cu oameni foarte faini, pentru că toți competitorii au fost extraordinari și s-a legat așa o prietenie pe viață și mi-a dat un boost, a spus Iuliana Pepene.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton