; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc revine la TVR 2 cu “Destine ca-n filme”

29 October 2013

Iuliana MarciucNoua emisiune a Iulianei Marciuc va debuta azi și va fi difuzată de TVR 2 în fiecare marţi, de la ora 20.00.

Dacă până acum Iuliana Marciuc a adus telespectatorilor confesiunile unor oameni deosebiţi, adevărate elite, din această toamnă, ea va schimba registrul şi va prezenta cazurile unor oameni obişnuiţi în împrejurări neobişnuite. Iuliana Marciuc iese din studio în mijlocul oamenilor şi devine reporter pentru toate cazurile reale prezentate.

Pentru prima ediţie, Iuliana l-a cunoscut pe regele heroinei' din România, intermediarul traficanţilor de droguri din Orientul Mijlociu spre România. Acesta a făcut 15 ani de închisoare, chiar dacă ar fi putut scăpa cu doar 2 ani de puşcărie, daca ar fi turnat' pe ceilalţi capi ai reţelei. El însă a preferat să păstreze Legea Tăcerii, protejându-şi astfel soţia şi pe cei 2 copii de răzbunarea mafiei.

Cristi are 42 de ani şi trăieşte acum o viaţă modestă, alături de familia lui. Deşi nu mai face trafic şi nu mai consumă droguri, el vorbeşte cu amăraciune despre cum acestea i-au distrus viaţa.

În aceeaşi ediţie, Iuliana va prezenta şi un model de optimism. Este vorba de Alexandrina Păun, de 62 de ani, paralizată aproape complet de mai mulţi ani. Cu toate acestea, femeia Îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru că i-a dat o boală pe care poate să o ducă, pentru că a văzut cazuri cu mult mai grave în Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din Boldeşti Scăieni, unde trăieşte din 2007.

Cadoul primit la împlinirea vârstei de 60 de ani, i-a schimbat viaţa. Laptopul pe care-l foloseşte cu mare îndemânare o ajută să-şi facă noi prieteni, să se informeze permanent despre tot ce e nou şi să ţină legatura cu cei dragi.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare