; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana luciu

Iuliana Luciu revine la TV. La ce emisiune va putea fi văzută

25 April 2019

Iuliana Luciu va apărea din nou la TV în calitatea de asistentă. Începând de duminică, 28 aprilie, telespectatorii o pot urmări pe Iuliana Luciu la  Antena Stars, alături de Andrei Ştefănescu în emisiunea „Ghiceşte vedeta'. 

Iuliana Luciu va fi asistenta lui Andrei Ştefănescu.

„Suntem colegi într-un nou proiect care va începe duminica aceasta pe Antena Stars. Este o emisiune unde te distrezi foarte tare, chiar dacă priveşti emisiunea din fotoliu. Oamenii de acasă îşi pot da cu părerea', a spus Iuliana Luciu la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars. 
„O nouă emisiune frumoasă, veselă… Emisiunii îi spune „Ghiceşte vedeta'. În spatele unui paravan este o vedetă costumată. Concurenţii trebuie să ghicească cine este după indicii pe care le câştigă', a completat Andrei Ștefănescu. 

„Azi am fost să vorbesc în premiera, la Star Matinal, despre noua emisiune. ❤️ Duminica de la 21.15, fiți cu ochii pe Antena Stars, începe Ghicește vedeta, o emisiune frumoasă! Împreuna cu Andrei Ștefănescu, vă așteptăm să ne distram împreună', a scris Iuliana Luciu pe contul său de Facebook. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare