Homepage  / Vedete româneşti

Iuliana Luciu, despre noua ei ocupație. Viața ei s-a schimbat radical. „Am învăţat totul de la zero”

Iuliana Luciu, despre noua ei ocupație. Viața ei s-a schimbat radical. „Am învăţat totul de la zero”
7

de Roxana Mirea,

Iuliana Luciu, în vârstă de 36 de ani, și-a transformat pasiunea în meserie. Vedeta a bifat până în prezent numeroase roluri ca actriţă, dar şi joburi în televiziune. Recent, Iuliana Luciu are o nouă profesie și este foarte fericită să facă ceea ce îi place.

Ce meserie are acum Iuliana Luciu

Iuliana Luciu are o nouă meserie. Vedeta este un DJ în plină ascensiune cu succes atât în ţară, cât şi în străinătate. Numele ei de scenă este DJ Lucille şi mixează în cluburile de fiţe de pe litoralul românesc, dar şi în cluburi exclusiviste din întreaga lume. Chiar dacă are succes ca DJ, nu are de gând să renunțe la rolul de prezentatoare TV.

„Pasiunea pentru muzică a fost de mică. Iubesc muzica şi provocările. Am văzut câte emoţii se transmit prin muzică şi am vrut să primesc energia frumoasă a oamenilor care se distrează şi să le transmit şi eu din energia mea. Am început să fac cursuri de DJ-ing, am învăţat totul de la zero, ce face fiecare buton de pe player şi mixer. Aşa am descoperit cât de mult îmi place să mixez.

Am luat aceste cursuri în serios pentru că sunt profesionistă din fire. Cu toate că sunt la început, am avut plăcerea să călătoresc ca DJ, să întâlnesc public din toate părţile lumii şi să văd cum se bucură de muzica mea şi să văd că se distrează pe ea, exact cum mi-am dorit. Dar şi să intru în contact cu industria muzicii electronice, să întâlnesc artiști şi DJ, dar să şi lucrez cu diverși producători”, a spus Iuliana Luciu pentru Fanatik.

ce-meserie-are-acum-iuliana-luciu-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Iuliana Luciu a devenit DJ Lucille

Iuliana Luciu spune că muncește foarte mult pentru a devenit un DJ de succes.

Trebuie să recunosc că nu e o cale simplă. Evident dacă vrei să faci lucrurile profi şi cum trebuie. A necesitat şi necesită timp şi muncă care nu e vizibilă din exterior. De la studio şi producții muzicale, până la research continuu de muzică. Până la a pune brandul la punct, inclusiv tot ce e legat de comunicare, programarea lansărilor de piese. Mă bucur ca nu am timp sa mă plictisesc”, a povestit vedeta.

Managementul meu se ocupă de booking. La Monaco mi-am făcut lansarea ca DJ şi sunt sigură ca mi-a purtat noroc locul. (…) La început a fost din pasiunea pentru muzică, dar având în vedere că sunt invitată să mixez în foarte multe locuri, că lansez piese, că se organizează campuri de muzică la care particip pentru a compune piese, şi multe altele, o consider deja meserie”, a mai declarat sora Nicoletei Luciu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton