; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Zgripcea, Andrei Barbulescu_E vremea ta0209

Iulia Zgripcea și Andrei Bărbulescu prezintă „E vremea ta… să vezi lumea”. Premiera, sâmbătă, la TVR 2

28 April 2017

Sâmbăta aceasta, la TVR 2 debutează o nouă formulă a emisiunii, de week-end a emisiunii „E vremea ta… să vezi lumea' – care vine în completarea ediţiilor „E vremea ta' de câte 10 minute difuzate în fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 18.50 (înainte de Telejurnal).

Aşadar, din această sâmbătă, cei doi prezentatori ai programului „E vremea ta' din timpul săptămânii: Iulia Zgripcea (de luni până vineri) şi Andrei Bărbulescu (în weekend) vă aduc, de la ora 17.30, pe parcursul a 25 de minute, cele mai diverse informaţii– pornind de la vreme şi climă.

Fie că este vorba despre prognoze, retrospective, evenimente în aer liber sau sfaturi de sănătate care depind sau sunt influenţate de vreme – cei doi vor prezenta în fiecare sâmbătă un caleidoscop de informaţii utile şi interesante. Nu vor lipsi interviurile cu invitaţi de exceptie sau reportaje din diferite domenii.

În plus, programul „E vremea ta… să vezi lumea' din fiecare sâmbătă se va adresa şi românilor din diaspora pentru că aici vor găsi prognoza meteo pentru oraşele din  străinătate în care se găsesc cele mai mari şi mai importante comunităţi de români. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare