; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vântur va juca într-o piesă de teatru

21 March 2011

Iulia Vântur îşi face debutul în teatruBlonda vedetă Pro TV Iulia Vântur va debuta ca actriţă pe scena teatrului, într-o piesă regizată de Horaţiu Mălăele. Iulia, care prezintă acum Ştirile Pro TV de weekend şi urmează să înceapă al unsprezecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine', va juca într-un muzical despre viaţa pictorului Henri de Toulouse-Lautrec, unde va interpreta mai multe roluri.

„Voi fi prezentă pe scenă aproape pe toată durata spectacolului. Am şansa de a da viaţă mai multor personaje şi astfel, am reuşit să înţeleg mai bine epoca şi viaţa marelui Toulouse-Lautrec. E o mare provocare pentru mine. Trebuie să-mi folosesc toate resursele, să am abilitatea de a face trecerea rapidă între caractere total diferite, de la o artistă de cabaret la iubita pictorului, Susanne Valadon, de la căntăreaţa Jane Avril, la mama lui Toulouse-Lautrec, contesa Adele. E o suită de personaje care contruieşte pas cu pas portretul lui Toulouse-Lautrec, atmosfera acelor vremuri, epoca în care Mouline Rouge-ul era în mare vogă, în care Toulouse şi-a lasat amprenta', a povestit aceasta.

Iulia va juca în piesa lui Horaţiu Mălăele în această primăvară, în paralel cu al unsprezecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare