Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza și Iulia Vântur, escapadă în Mumbai. Cum s-au filmat cele două: „E frumoasă, e superbă, e fericită!”

Loredana Groza și Iulia Vântur, escapadă în Mumbai. Cum s-au filmat cele două: „E frumoasă, e superbă, e fericită!”
20

de Cristina Țapu,

Întâlnire neașteptată în India. Loredana Groza se află în vacanță alături de fiica sa în India, iar artista s-a întâlnit cu Iulia Vântur, fosta prezentatoare care locuiește în această țară superbă de aproximativ un deceniu. Cele două nu au ratat ocazia de a se fotografia împreună, iar imaginea a fost apreciată de numeroși fani.

Loredana Groza și Iulia Vântur s-au întâlnit în Mumbai

India se numără printre țările preferate ale Loredanei și nu este prima dată când artista pășește pe meleagurile acestei țări cu o istorie impresionantă. Mai mult decât atât, Lordana poartă un inel achiziționat din India, pe care nu-l dă jos nici măcar la filmările emisiunilor sau serialelor în care participă.

Loredana Groza și Iulia Vântur s-au întâlnit în Mumbai și s-au fotografiat împreună, iar Loredana a distribuit pe contul personal de Instagram un clip video în care poartă o conversație cu fosta prezentatoare de televiziune.

„De cât timp am programat să vin la Mumbai. Și uite cine e aici cu mine! Când se adună fetele… lele! La Mumbai. Deci, incredibil! Să vă zic că e frumoasă, e superbă, e fericită! Mi-e dor de tine la București în România. Haide! Îți mulțumesc pentru seara asta!”, a spus Loredana Groza. „Și mie mi-e dor. O să vin, o să vin și acasă!”, a fost răspunsul Iuliei Vântur.

iulia vantur lori si elenaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur a plecat din România în urmă cu un deceniu și s-a stabilit în India. Aici, ea a reușit să dea lovitura pe plan profesional și să câștige simpatia locuitorilor datorită vocii sale extraordinare, astfel Iulia a devenit un nume cunoscut la Bollywood. Fosta prezentatoare trăiește o poveste de iubire discretă cu Salman Khan și susține că are multe motive pentru care îi este recunoscătoare.

Iulia Vântur și-a serbat ziua de naștere în cea mai înaltă clădire din lume. Salman Khan, marele absentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 20

Iulia Vântur și Salman Khan s-au cunoscut, în 2011, dar au început o relație abia din 2013, cel care le-a făcut cunoștință fiind, de fapt, chiar fostul iubit al blondei, Marius Moga. La început, Iulia și Salman au negat că au o relație, trăindu-și povestea de dragoste cu multă discreție. Însă, în cele din urmă vedeta TV și starul indian nu s-au mai ascuns și au început să apară împreună la evenimente și să-și asume relația.

Iulia și Salman s-au văzut pentru prima oară pe 17 mai 2011, la un Festival de Film de la Dublin, unde Salman Khan îşi prezenta pelicula „Ek Tha Tiger”. Iulia se afla în capitala Irlandei alături de iubitul de atunci, Marius Moga. Un an mai târziu, după despărțirea de Moga, Iulia a plecat singură în India, iar de acolo a și început să prindă contur și relația cu Salman, și visul ei legat de o carieră la Bollywood.

Sursă foto: Instagram Loredana Groza – Instagram Iulia Vântur

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton