; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vântur se joacă de a Scufiţa rosie, mâine, la „SRC”

FOTO| Iulia Vântur se joacă de-a Scufiţa roşie, diseară, la „SRC”

16 October 2013

Iulia Vântur se joacă de-a Scufiţa rosie, mâine, la „SRC'Prezentatoarea “Dansez pentru tine” Iulia Vântur va avea o apariție neașteptată la “Serviciul Român de Comedie”, diseară, de la 20.30, la Pro TV.

Iulia Vântur se va transforma în Scufiţa Roşie şi va sta de vorbă cu bunica sa, nimeni alta decât Jojo. Ea va face parte, alături de Toni Grecu și Prigoană (Cătălin Neamtu) din juriul emisiunii concurs de la SRC “Aşa ceva nu există”, în fața lor prezentându-se doi ingineri de calculatoare ratați, care vor prezența o nouă metodă de făcut vin: vinul care se stoarce în laptop și care se cheamă cibernet sauvignon.

[Not a valid template]

Iulia Vântur va vorbi la SRC despre cariera să în televiziune, despre începuturile meseriei de jurnalist la Iași și îi va cunoaște pe Costel (Mihai Bobonete) și iubita să Lovinia (Aniela Petreanu), care își doresc să participe la “Dansez pentru tine” că să obțină bani să scape de sprâncenele stufoase.

Ce se mai întâmplă la “SRC”

Un dialog savuros va avea loc între Greta (Gina Pistol), Areta (Jojo) și Veronica. Cele trei discută despre cure de slăbire și sacrificiile pe care le fac femeile pentru a fi frumoase. Veronica e de părere că femeile fac o mare greșeală și că nu ar trebui să renunțe la plăcerile vieții, cum ar fi şaorma.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare