; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vantur

Iulia Vântur s-a întors în România

13 July 2013

În toată această perioadă, presa din România, dar şi cea din India au tocat mărunt faptul că Iulia se iubeşte cu Salman Khan, celebrul actor de la Bollywood.

S-a scris că Iulia s-a mutat cu Salman, că s-ar fi căsătorit, dar şi că vor juca într-un film împreună. Mai mult,  paparazzi i-au surprins la vânătoare şi la un picnic în mijlocul pădurii.

Odată ajunsă în România, Iulia, nu a scăpat de ziarişti, şi a făcut primele declaraţii, în exclusivitate pentru cancan.ro: Vezi, nu am nimic pe deget. Nu m-am căsătorit cu nimeni, asta e singura declaraţie pe care pot să o dau', a spus ea.

Chiar dacă s-a întors, Iulia va fi înlocuită la pupitrul ştirilor Pro TV din weekend, iar cel care îi va lua locul va fi fostul corespondent Tudor Tomoş, anunţă libertatea.ro. Vedeta nu va părăsi însă emisiunea pe care o prezintă alături de Ştefan Bănică, Dansez pentru tine'.

Preselecţiile pentru cel de-al XIV-lea sezon al show-ului, care începe la toamnă, vor avea loc pe 11 august, în Bucureşti, la hotelul Ramada Parc.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare