Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Vântur este recunoscătoare lui Salman Khan pentru viața pe care o are în ziua de astăzi. Ce a învățat de la partenerul de viață, nume cu greutate la Bollywood

Iulia Vântur este recunoscătoare lui Salman Khan pentru viața pe care o are în ziua de astăzi. Ce a învățat de la partenerul de viață, nume cu greutate la Bollywood
12

de Cristina Țapu,

Iulia Vântur a plecat din România în urmă cu un deceniu și s-a stabilit în India. Aici, ea a reușit să dea lovitura pe plan profesional și să câștige simpatia locuitorilor datorită vocii sale extraordinare, astfel Iulia a devenit un nume cunoscut la Bollywood. Fosta prezentatoare trăiește o poveste de iubire discretă cu Salman Khan și susține că are multe motive pentru care îi este recunoscătoare.

Iulia Vântur, recunoscătoare lui Salman Khan pentru persoana care a ajuns în ziua de astăzi

Într-un interviu acordat revistei Viva!, Iulia Vântur a vorbit despre cum decurge viața sa în India, țara pe care a ajuns să o considere a doua casă. Fosta prezentatoare a mărturisit că încearcă din greu să-i convingă pe părinții săi să o viziteze în țara adoptivă și să petreacă mai mult timp alături de ea. Misiunea se dovedește a fi una dificilă pentru că părinții Iuliei nu sunt dispuși să renunțe cu ușurință la România și la obiceiurile pe care le au.

Întrebată dacă o deranjează să citească tot felul de informații eronate în presă, Iulia a declarat că a învățat să ignore articolele care îi creează un sentiment negativ. De altfel, frumoasa româncă declară faptul că Salman Khan i-a fost un adevărat mentor și că a învățat multe lucruri utile de la acesta.

„Am învățat multe de la Salman despre viață, despre familie, relații, prietenii, despre artă, Bollywood, showbiz, despre succes, despre eșec, cum să faci față valurilor, provocărilor. Multe dintre ele le veți vedea în documentarul serial, la care lucrez, despre viața lui, numit Beyond the star. Totul prin ochii mei, ai lui și ai celor din jurul lui, care îl cunosc îndeaproape”, a declarat Iulia Vântur, conform Revistei Viva!

Salman Khan a făcut istorie în cinematografia din țara natală

Salman Khan s-a născut pe 27 decembrie 1965, într-o familie cu rădăcini în industria cinematografică indiană. A debutat în filmul Biwi Ho To Aisi” în 1988, dar a obținut cu adevărat recunoașterea cu rolul său din Maine Pyar Kiya” în 1989. De atunci, a interpretat numeroase roluri memorabile într-o serie de filme de succes, precum Karan Arjun”, Hum Aapke Hain Koun..!”, Bajrangi Bhaijaan” și Sultan”.

cum-arata-iulia-vantur-la-inceputul-carierei-sale-1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Salman Khan și-a pus amprenta asupra Bollywood-ului nu doar prin talentul său actoricesc, ci și prin stilul său unic și carismă inconfundabilă. Este cunoscut pentru performanțele sale dinamice, pentru dansul său captivant și pentru capacitatea sa de a aduce viață personajelor într-un mod autentic. Fie că este eroul romantic sau luptătorul înverșunat, Salman reușește să transmită emoție și autenticitate în fiecare rol.

Salman Khan este apreciat nu doar pentru contribuția sa la cinematografie, ci și pentru implicarea sa în opere caritabile. Este fondatorul organizației non-profit Being Human”, care sprijină cauzele umanitare și sociale. Această latură filantropică a personalității sale l-a transformat într-un model pentru mulți dintre fani.

Sursă foto: Instagram Iulia Vântur – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton