; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vântur, răvăşitoare în clipul lui Dima Trofim (5)

Iulia Vântur, răvăşitoare în clipul lui Dima Trofim

15 October 2014

Frumoasa Iulia Vântur apare în rolul unei femei fatale în cel mai recent videoclip al lui Dima Trofim, fost membru al trupei LaLa Band, la piesa Cerşesc iubire'. Filmările primului clip din cariera solo a lui Dima au avut loc, săptămâna trecută, la Press House Ballroom din Bucureşti.

[Not a valid template]

Am acceptat invitaţia de a apărea în videoclipul piesei „Cerşesc iubire', alături de Dima, pentru că mi-au plăcut piesa, scenariul şi echipa cu care am lucrat. În plus, Dima este extrem de talentat, aveam toată încrederea că va ieşi un proiect de calitate. A fost o experienţă foarte frumoasă şi abia aştept să-l vedeţi pe Dima cerşind iubire de la mine', a spus Iulia Vântur.

Iar cântăreţul a adăugat: Deşi am destulă experienţă în ceea ce priveşte filmările, în ziua respectivă am trecut prin tot felul de stări. Ştiind că trebuie să dau totul şi că toţi acei oameni s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emoţii atât pozitive, constructive, cât şi unele total neînţelese, mai ales când filmăm alături de Iulia, este o femeie superbă şi e foarte greu să te mai concentrezi la ceva în afară de ea. De fapt, acesta asta a fost rolul meu: să mă las sedus, cucerit, dominat de ea. Va fi o poveste cu multă nebunie, pasiune şi chimie şi abia aştept să mă văd în postura de bărbat sedus'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare