Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Vântur a pus capăt speculațiilor privind despărțirea de Salman Khan: „Avem lucruri mai importante de vorbit!”

Iulia Vântur a pus capăt speculațiilor privind despărțirea de Salman Khan: „Avem lucruri mai importante de vorbit!”
14

de Cristina Țapu,

Iulia Vântur, în vârstă de 43 de ani, s-a aflat pentru puțin timp în România pentru a-și vizita părinții. Nu a fost însoțită de Salman Khan, iar de aici până la nașterea unor speculații privind despărțirea lor nu a mai fost decât un simplu pas. Iată ce a declarat fosta prezentatoare despre relația pe care o are cu starul de la Bollywood.

Iulia Vântur, despre zvonurile privind despărțirea de Salman Khan

În cursul weekendului, miliardarul Mukesh Ambani a organizat o magnifică petrecere pentru a anunța nunta fiului său. Rihanna a fost prezentă pentru a anima atmosfera la eveniment, iar zvonurile au sugerat că artista a primit între 5 și 9 milioane de euro pentru mai puțin de o oră de spectacol. La această ocazie specială, Salman Khan a fost și el invitat și a oferit un spectacol remarcabil.

iulia-vanturIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Absența Iuliei Vântur de la petrecerea organizată de cel mai bogat om din India a generat întrebări și speculații cu privire la o posibilă despărțire de Salman Khan. Însă, artista a venit în România pentru câteva zile după un spectacol în Dubai, motivând că a dorit să-și petreacă timpul cu familia și de aceea a lipsit de la evenimentul unde s-au adunat personalități bogate din întreaga lume.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Iulia Vântur a pus capăt speculațiilor privind despărțirea de Salman Khan și a subliniat că relația lor este la fel de bună ca oricând și că nici nu poate fi vorba de despărțire.

„Avem lucruri mai importante de vorbit. A confirmat? De fiecare dată când vin în țară, mi se spune că m-am despărțit. N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? Ne-am obișnuit, suntem în vizorul public. Îți dai seama, dacă tot am venit în România, să se spună ceva.

A, și aparent m-a și ignorat la un eveniment la care, culmea, m-a chemat. Noi glumim acum, să ne înțelegem. Hai să nu dăm mai mult. (…) Noi suntem foarte bine. Plec mâine înapoi. (…) Am văzut-o pe mama. L-am văzut pe tata. M-am încărcat cu energie.

Am avut show la Dubai și dacă tot am fost mai aproape, am zis să vin. Eu plănuiam să-i chem pe ai mei acolo, doar că până la urmă n-au mai putut, cățelușul meu e foarte bătrân și au zis să mai stea acasă. Vin cam la trei-patru luni”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

De ce nu vrea Salman Khan să se căsătorească cu Iulia Vântur. Cei doi formează un cuplu de 10 aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 14

Iulia Vântur îi este recunoscătoare lui Salman Khan

Întrebată dacă o deranjează să citească tot felul de informații eronate în presă, Iulia a declarat că a învățat să ignore articolele care îi creează un sentiment negativ. De altfel, frumoasa româncă declară faptul că Salman Khan i-a fost un adevărat mentor și că a învățat multe lucruri utile de la acesta.

„Am învățat multe de la Salman despre viață, despre familie, relații, prietenii, despre artă, Bollywood, showbiz, despre succes, despre eșec, cum să faci față valurilor, provocărilor. Multe dintre ele le veți vedea în documentarul serial, la care lucrez, despre viața lui, numit Beyond the star. Totul prin ochii mei, ai lui și ai celor din jurul lui, care îl cunosc îndeaproape”, a declarat Iulia Vântur, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram Iulia Vântur – Hepta

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton