; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vântur

Iulia Vântur îşi face debutul la Bollywood

03 February 2014

Iulia VânturIulia Vântur va juca în filmul indian “O Teri”, peliculă ce urmează să fie lansată în India, în luna martie.

Vedeta Pro TV are prilejul să danseze alături de doi actori indieni îndrăgiţi la Bollywood – Pulkit Samrat si Bilal Amrohi – înconjurată de zeci de dansatori profesionişti.

Producătorii au organizat un casting pentru songul Ummbakkum' din filmul O Teri' de care am aflat  ulterior, de-abia după ce m-au cooptat în acest proiect.  S-a întâmplat ca producătorii filmului să mă vadă dansând, pare-se că au fost încântaţi de energia mea, de bucuria cu care dansez, m-au văzut şi în emisiunea Dansez pentru tine' şi astfel a venit propunerea  pe care, sincer, am luat-o drept o glumă. Deşi mai primisem anterior alte oferte de a apărea în song-uri la Bollywood.' – povesteste Iulia Vântur.

Producătorii au considerat că mă potrivesc foarte bine tiparului căutat de ei, pentru rolul unei străine', un personaj exotic, capabil să exprime dansând exuberanţă, energie pozitivă.', mai spune Iulia.

Iulia s-a simţit foarte bine de-a lungul  celor două zile de filmare pe care le consideră o experienţă inedită. Am lucrat cu o echipă extraordinară, care m-a făcut să mă simt de-a locului, care mi-a oferit suport, m-a inspirat. Tot set-up-ul a fost impresionant, condimentat cu energia a zeci de dansatori profesionişti, cu o condiţie fizică extraordinară', spune Iulia Vântur.

Şi piesa pe care s-au făcut filmările a fost pe placul Iuliei. Când am auzit pentru prima dată piesa  Umbaakkam' am simţit nevoia să mă mişc, să dansez, este o piesă antrenantă, are o energie molipsitoare', mai spune ea.

Iulia a repetat coregrafia cu Remo DSouza, cel mai bun în acest domeniu din India şi a fost la înâlţimea partenerilor săi. Costumele Iuliei au fost realizate special de doi dintre cei mai renumiţi designeri indieni, Ashley Rebello şi  Alvira Agnihotri, şi au fost o combinaţie între stilul western şi cel indian.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare