Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Vântur, imagini spectaculoase de la petrecerea de ziua ei. A sărbătorit alături de Salman Khan și prietenii lor

Iulia Vântur, imagini spectaculoase de la petrecerea de ziua ei. A sărbătorit alături de Salman Khan și prietenii lor
9

de Roxana Mirea,

Iulia Vântur a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani pe 24 iulie 2024, însă de-abia acum a publicat imagini de la petrecerea de ziua ei. Fosta prezentatoare TV a publicat imagini superbe de la petrecere. Ea a sărbătorit alături de Salman Khan și de prietenii lor. 

Iulia Vântur, alături de Salman Khan de ziua ei 

Iulia Vântur a împlinit 44 de ani pe 24 iulie 2024 și a sărbătorit pe cinste în Mumbai, India, casa ei de ani de zile. Fosta prezentatoare TV i-a avut alături de actorul indian Salman Khan și pe prietenii lor. De asemenea, Iulia Vântur a avut un tort spectaculos de ziua ei. Ea a publicat un video în care prietenii îi cântă „la mulți ani”, iar ea taie o felie de tort.  

Sunt foarte recunoscătoare că am oameni minunați în viața mea. Un mare mulțumesc pentru fiecare dintre voi care mi-ați binecuvântat călătoria. Vă iubesc, viața mea este mai frumoasă datorită vouă️. Vă mulțumesc pentru toate urările și dragostea, vă trimit o îmbrățișare mare și plină de iubire”, a scris Iulia Vântur pe contul său de Instagram, în dreptul unui video cu imagini cu apropiații ei. 

Ați cerut poze cu tortul de ziua mea. Nu am nicio poză, dar am câteva videoclipuri cu câteva prăjituri pe care le-am savurat cu plăcere. Anul acesta va fi cu siguranță un an dulce”, a scris Iulia Vântur în dreptul unui clip cu tortul de ziua ei și alte prăjituri.  

Iulia Vântur, alături de Salman Khan de ziua ei  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Iulia Vântur și Salman Khan, poveste discretă de dragoste

Iulia este deranjată de faptul că foarte des se scriu articole despre faptul că ea și Salman Khan s-ar fi despărțit, iar unii jurnaliști par să nu țină cont de dorința ei de a avea o relație departe de lumina reflectoarelor. Fosta prezentatoare a clarificat, încă o dată, zvonurile privind despărțirea și a transmis un mesaj cât se poate de clar.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat.

Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu trebuie să ne expunem”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii moderate de către Teo Trandafir și Ilinca Vandici, la postul de televiziune KanalD 2.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton