; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vantur

Iulia Vântur este pregătită să devină mamă

10 June 2020

Stabilită în prezent în India, unde locuiește alături de actorul de la Bollywood, Salman Khan, fosta prezentatoare a știrilor Pro TV, Iulia Vântur, a mărturisit că este pregătită să devină mamă. 

În cadrul unei intervenții telefonice la Antena Stars, Iulia a mărturisit că întâmpină cursul vieții într-o altă manieră față de acum câțiva ani. 

 „Am început să muncesc de la 16 ani ca să-mi iau avânt, am tot muncit, pănă în ziua de azi. Mi-ar plăcea să am o familie, mi-ar plăcea să am şi un copil, dar trebuie sa vină de la Dumnezeu, că aşa e, un copil e un dar de la Dumnezeu. Atunci când o să considere că e momentul, atunci o să îmi dea şi un copil. Ideea este să fiu fericită, să mă fac eu pe mine fericită oricum pot, cu familie, fără familie, cu copil, fără copil, ideea este să fiu fericităÎnainte eram dominată de cuvântul vreau, şi voiam ca totul să se întample acum, aici şi cum vreau eu, însă am învăţat că nu tot ceea ce-ţi doreşti e neapărat bun pentru tine, nu tot ce-ţi doreşti înseamnă că se va întâmpla', a spus Iulia la Antena Stars.

 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare