; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vântur

Iulia Vântur vorbeşte despre filmul indian “O Teri” în emisiunea “La Măruţă”

27 February 2014

o teriÎn această seară, Iulia Vântur va vorbi, în exclusivitate în emisiunea lui Cătălin Măruţă, despre apariţia din filmul “O Teri”. Vedeta va prezenta imagini din pelicula indiană în care cântă şi dansează.

Iulia Vântur va povesti cât timp i-a luat să înveţe coregrafia realizată de Remo DSouza, cel mai bun în acest domeniu din India, cum s-a pregătit, ce costume a purtat şi cum s-a simţit în zilele petrecute pe platourile de filmare.

Direct de pe platourile de filmare de la Bollywood, Iulia Vântur vine La Măruţă', de la 17.30, pentru a dezvălui detalii despre experienţa rolului din filmul indian O Teri'. Recent întoarsă în ţară, complet schimbată, Iulia va povesti cum arată viaţa ei în prezent, cum s-a pregătit pentru rolul din productia bollywoodiană.

După ce a dansat de câteva ori la Dansez pentru tine', Iulia Vântur are acum prilejul să danseze alături de doi actori indieni îndrăgiţi la Bollywood, Pulkit Samrat şi Bilal Amrohi, înconjurată de zeci de dansatori profesionişti, în producţia O Teri', care se va lansa în luna martie.

Mă bucur că am avut ocazia să explorez mirajul bollywoodian', spune Iulia Vântur, că am simţit pe propria-mi piele cum se creează astfel de momente artistice pline de emoţie, de expresivitate, înconjurată de oameni care iubesc viaţa, care exprimă din tot sufletul acest lucru şi se bucură de ceea ce fac.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare