; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vantur este îndrăgostită de India

23 January 2011

După ce şi-a petrecut Revelionul la Kiev, Iulia Vântur a avut parte de o surpriză de proporţii din partea iubitului ei, Marius Moga: o excursie în Insula Goa. Vedeta Pro Tv îşi dorea de ani de zile să ajunga în India, iar 2011 a surprins-o peste noapte, fără planuri în prealabil, cu dorinţa transformată în realitate.

.

Când mi-am dat seama că Insula Goa este doar la o oră de zbor de Mumbai, am inspirat adânc şi am simţit cum mi se umple inima de fericire,' povesteşte Iulia Vântur care a început din acea clipă să-şi împartă pe minute cele 4 zile pe care urma să le petreacă în Mumbai, în drumul către Goa.

Pentru vedetă, Mumbaiul a însemnat trafic haotic, muzica Bollywoodului, parade, comercianţi, discrepanţa uriaşă între săraci şi bogaţi, o învălmăşeală continuă în mijlocul căreia, însă, şi-a găsit liniştea. Simţeam că vibrez cu fiecare zumzet şi pe măsură ce treceau orele parcă mă contopeam cu locul,” a mărturisit Iulia.

În Mumbai au fost cazaţi de nişte prieteni care le-au servit şi drept ghizi pentru locurile, tradiţiile şi stilul de viaţă indiene şi, pe lângă acestea, au învăţat-o pe Iulia să gătească celebrul “dull”.

Destinaţia către care porniseră iniţial, Insula Goa, a fost locul ideal pentru a digera în linişte tumultul Mumbaiului. O insulă cu natura în formă pură, cu turişti de pretutindeni şi cu băştinaşi pregătiţi să te facă să te simşi ca acasă. Pentru mulţi occidentali chiar a devenit noua lor casă. Goa e cunoscută pentru acest fenomen.', povesteşte Iulia care chiar a stat în gazdă la o astfel de persoană care a renunţat la tot ce realizase în Spania şi s-a retras în Goa.

Vedeta Pro Tv nu şi-a cumpărat din India mai nimic, însă s-a întors acasă cu cele mai frumoase suveniruri: experienţe profunde, prietenia unor oameni minunaţi, un sari şi un tatuaj hena pe picior.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare