Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vantur este îndrăgostită de India

23 January 2011

După ce şi-a petrecut Revelionul la Kiev, Iulia Vântur a avut parte de o surpriză de proporţii din partea iubitului ei, Marius Moga: o excursie în Insula Goa. Vedeta Pro Tv îşi dorea de ani de zile să ajunga în India, iar 2011 a surprins-o peste noapte, fără planuri în prealabil, cu dorinţa transformată în realitate.

.

“Când mi-am dat seama că Insula Goa este doar la o oră de zbor de Mumbai, am inspirat adânc şi am simţit cum mi se umple inima de fericire,” povesteşte Iulia Vântur care a început din acea clipă să-şi împartă pe minute cele 4 zile pe care urma să le petreacă în Mumbai, în drumul către Goa.

Pentru vedetă, Mumbaiul a însemnat trafic haotic, muzica Bollywoodului, parade, comercianţi, discrepanţa uriaşă între săraci şi bogaţi, o învălmăşeală continuă în mijlocul căreia, însă, şi-a găsit liniştea. “Simţeam că vibrez cu fiecare zumzet şi pe măsură ce treceau orele parcă mă contopeam cu locul,” a mărturisit Iulia.

În Mumbai au fost cazaţi de nişte prieteni care le-au servit şi drept ghizi pentru locurile, tradiţiile şi stilul de viaţă indiene şi, pe lângă acestea, au învăţat-o pe Iulia să gătească celebrul “dull”.

Destinaţia către care porniseră iniţial, Insula Goa, a fost locul ideal pentru a digera în linişte tumultul Mumbaiului. “O insulă cu natura în formă pură, cu turişti de pretutindeni şi cu băştinaşi pregătiţi să te facă să te simşi ca acasă. Pentru mulţi occidentali chiar a devenit noua lor casă. Goa e cunoscută pentru acest fenomen.”, povesteşte Iulia care chiar a stat în “gazdă la o astfel de persoană care a renunţat la tot ce realizase în Spania şi s-a retras în Goa.

Vedeta Pro Tv nu şi-a cumpărat din India mai nimic, însă s-a întors acasă cu cele mai frumoase suveniruri: experienţe profunde, prietenia unor oameni minunaţi, un sari şi un tatuaj hena pe picior.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare