Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Vântur, mesaj dur pentru Teo Trandafir după ce a participat la emisiunea Follow us: „Era o persoană pe care o admiram”

Iulia Vântur, mesaj dur pentru Teo Trandafir după ce a participat la emisiunea Follow us: „Era o persoană pe care o admiram”
12

de Cristina Țapu,

Iulia Vântur a acceptat recent invitația de a interveni prin telefon în emisiunea moderată de către Teo Trandafir și Ilinca Vandici la postul de televiziune Kanal D2. Teo i-a adresat mai multe întrebări despre relația pe care o are cu Salman Khan, Iulia a răspuns, iar ulterior a revenit pe pagina de Instagram cu un mesaj cât se poate de clar la adresa celebrei prezentatoare.

Iulia Vântur, mesaj dur pentru Teo Trandafir după ce a participat la emisiunea „Follow us”

Din India, Iulia Vântur a participat printr-o intervenție video în emisiunea „Follow us” de la Kanal D2, moderată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, unde a primit mai multe întrebări despre relația ei cu actorul Salman Khan.

Deși au circulat zvonuri despre o presupusă despărțire între cei doi, Teo Trandafir a dorit să afle mai multe detalii și să clarifice situația. În plus, prezentatoarea s-a arătat nedumerită de faptul că cei doi nu apar împreună în public, deși relația lor durează de ani buni.

Iulia Vântur s-a arătat deranjată față de insistența prezentatoarei în chestiuni privind viața sa personală și, la un moment dat și-a exprimat frustrarea: „Nu înțeleg de ce continuăm să discutăm acest subiect după atâția ani”.

Ulterior, după emisiune, Iulia Vântur a revenit într-un live pe Instagram, unde a clarificat situația discutată la televizor și a explicat că nu își dorește să ofere detalii despre viața sa personală.

iulia-vantur-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Iulia a subliniat clar că nu va mai accepta să participe la emisiuni dacă nu îi este respectat dreptul la intimitate. Iulia ar prefera să discute despre realizările sale profesionale, deloc puține, nu despre bărbatul care îi este alături de atât de mulți ani.

„Era o persoană care îmi plăcea foarte mult și pe care o admiram. Probabil că a fost un moment în care nu s-au înțeles lucrurile cum trebuie, dar dacă vă mai doriți vreodată să mă invitați în emisiuni, dacă mai doriți vreodată să am diverse intervenții în emisiuni TV, vă rog să o faceți în primul rând pentru motive profesionale și apoi personale.

salman khanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 12

Dacă vedeți că nu îmi doresc să vorbesc despre anumite lucruri, atunci vă rog să îmi respectați decizia. Așa mi se pare corect. În momentul în care sunt în emisiuni TV și mă simt confortabil și că nu sunt împinsă să spun lucruri pentru a crea titluri, atunci simt eu să vorbesc, să fiu liberă, să nu ascund absolut nimic, să nu ascund realitatea așa cum e“, a povestit Iulia Vântur, făcând referire, în mod indirect, la Teo Trandafir.

De-a lungul timpului, au apărut diverse zvonuri conform cărora relația lor ar fi ajuns la final, iar unele speculații au sugerat că Salman Khan o evită pe Iulia Vântur la evenimentele mondene la care participă împreună.

Iulia Vântur a clarificat zvonurile privind despărțirea de Salman Khan

Iulia a ținut să clarifice zvonurile și a dezvăluit motivul pentru care Salman Khan preferă să țină aspectele care țin de viața sa personală departe de ochii curioșilor.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat.

Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu trebuie să ne expunem”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii moderate de către Teo Trandafir și Ilinca Vandici, la postul de televiziune KanalD 2.

Sursă foto: Instagram Iulia Vântur – Hepta

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton