; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vantur

Iulia Vântur: “De Crăciun, cel mai frumos moment era împodobitul bradului”

20 December 2013

Frumoasa Iulia Vântur a povestit într-un interviu cât de mult îi plăcea în copilărie vacanţa de iarnă pe care o petrecea la bunici. Îmi plăcea să merg la slujbele din sat, la hramuri, făceam oameni de zăpadă, veneam în grabă şi înfulecam delicioasele turtiţe făcute de bunica, să mă încălzesc, apoi ieşeam iar la săniuş cu prietenii. Crăciunul însă îl petreceam acasă, cu părinţii'.

[Not a valid template]

Prezentatoarea îşi aminteşte şi acum cu drag de împodobirea bradului de Crăciun: Cel mai frumos moment era împodobitul bradului. Tata mă ajuta, iar mama supraveghea întreaga operaţiune, când făcea pauza de la gătit. Făceam mereu bradul în camera mea, ca să-l surprind pe Moă Crăciun când vine. Era o atmosferă frumoasă, cu râsete, colinde, miros de cozonac şi portocale. Cel mai emoţionant moment era cel în care le cântam colinde părinţilor mei. Am păstrat tradiţia şi îi colind în fiecare an'.

Dacă în copilărie îşi aminteşte cu drag de un cadou pe care l-a primit (O pereche de ciocate, pe care mi le doream mult, de care am fost foarte mândră', a spus ea), acum vedeta Pro TV nu-şi doreşte lucruri materiale.

Îmi doresc să am oamenii dragi alături, acesta este cel mai frumos cadou', a zis ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare