Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Vântur, apariție de basm la un festival din Abu Dhabi. Iubita lui Salman Khan a purtat o rochie sclipitoare și pietre prețioase

Iulia Vântur, apariție de basm la un festival din Abu Dhabi. Iubita lui Salman Khan a purtat o rochie sclipitoare și pietre prețioase
18

de Cristina Țapu,

Iulia Vântur, în vârstă de 44 de ani, a participat recent la decernarea Premiilor Academiei Internaționale de Film Indian din Abu Dhabi si a atras toate privirile datorită ținutei spectaculoase pe care a purtat și a bijuteriilor pe care le-a ales pentru a accesoriza rochia ieșită din tipare.

Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la Premiile Academiei Internaționale de Film Indian

Iulia Vântur și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Premiile Academiei Internaționale de Film într-o rochie argintie cu un decolteu generos. Fosta prezentatoare a purtat un machiaj strident, însă detaliul care a atras privirile tuturor a fost colierul care a avut o piatră de 200 de karate. Fanii au fost cuceriți de apariția desprinsă din povești a Iuliei și i-au adresat numeroase complimente: „Delicată și rafinată!”, „Superbă!”, „Strălucitoare!”, „Rubinul ca rubinul, dar ochii sunt superbi!”, „Ești frumoasă ca o prințesa din povești”, „Mi-ai cucerit inima pur și simplu!”

Iulia Vântur locuiește de mai bine de un deceniu în India, unde a reușit să-și croiască un nume cunoscut în industria muziciii și a filmului. Fosta prezentatoare de la PRO TV are o relație cu Salman Khan, însă evită să participe la evenimente alături de el, spre dezamăgirea fanilor.

iulia 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Iulia Vântur are doar cuvinte de laudă la adresa lui Salman Khan, deși recunoaște că viața alături de un star internațional nu este cea mai ușoară. „Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el„, a povestit Iulia Vântur. „El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întregul proces„, a declarat partenera de viață a lui Salman, conform City Times.

Iulia Vântur a pus capăt zvonurilor privind despărțirea de Salman Khan

Nu de puține ori au existat zvonuri conform cărora povestea de dragoste dintre Iulia și Salman Khan a ajuns la final. Fosta prezentatoare este deranjată atunci când este întrebată despre legătura pe care o are cu actorul indian și nu dorește să ofere amănunte.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat.

Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu trebuie să ne expunem”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii moderate de către Teo Trandafir și Ilinca Vandici.

Sursă foto: Instagram – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton