Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Vântur, apariție incendiară pe aceeași scenă cu Jason Derulo. Românca a susținut un concert în Dubai

Iulia Vântur, apariție incendiară pe aceeași scenă cu Jason Derulo. Românca a susținut un concert în Dubai
12

de Cătălina Matei,

De ceva vreme încoace, Iulia Vântur este o prezență obișnuită în Dubai, acolo unde susține mai multe concerte. De altfel, fosta prezentatoare TV și-a achiziționat și o locuință în Emiratele Arabe Unite. Iar în urmă cu câteva zile, românca a cântat pe aceeași scenă cu celebrul Jason Derulo, la festivalul Earth Soul din Dubai, unde a încântat audiența cu o apariție incendiară.

Iulia Vântur, apariție incendiară pe aceeași scenă cu Jason Derulo

Zilele trecute, Iulia Vântur a cântat la festivalul Earth Soul din Dubai, în fața a zeci de mii de oameni. Românca a urcat pe scena pe care a împărțit-o cu artiști de renume internațional, printre care și celebrul Jason Derulo.

De altfel, fosta prezentatoare a show-ului „Dansez pentru tine”, difuzat cu mulți ani în urmă la Pro TV, a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini de la evenimentul care a avut loc în Dubai.

Dubai a fost incendiar aseară datorită vouă, toți care v-ați adunat pentru a face din @EarthSoulFest o experiență memorabilă. A fost minunat să împart această energie extraordinară cu voi. Mulțumesc, ați fost uimitori. Dubai te iubesc pentru totdeauna. Vă mulțumesc foarte mult!”, a scris Iulia Vântur în dreptul clipului postat pe contul său de Instagram, din care reiese care a fost atmosfera de la concert.

Iulia Vântur a avut o apariție super sexy și a pus în scenă o coregrafie spectaculoasă alături de o trupă de dansatori. În plus, a cucerit audiența și prin ținuta ei: o rochie cu franjuri, din paiete, și cizme negre peste genunchi.

iulia-vantur-concert-dubai-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Bineînțeles, urmăritorii Iuliei de pe Instagram au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei. „Ai fost uimitoare!”, „Câtă energie ai avut!”, „Bravooo, Iulia! Un spectacol foarte frumos, un public minunat, o atmosferă incendiară, totul a fost wowww!!!”, „Ești o frumusețe!”, sunt doar o parte dintre comentariile primite.

Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai

Stabilită în India de mai bine de 11 ani, Iulia Vântur începe să cucerească și publicul din Emiratele Arabe Unite. Artista a mărturisit că și-a achiziționat o locuință în Dubai.

Plecată în India în momentul în care cariera sa era în plină ascensiune în România, Iulia Vântur a devenit un star și la Bollywood. În emisiunea „Lovin Dubai”, Iulia Vântur a mărturisit că vrea să colaboreze cu Ricky Martin, însă lista continuă și cu o multitudine de nume din industria de film și artistică din India.

iulia-vantur-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 12

În plus, Iulia Vântur a dezvăluit în emisiunea „One Dubai” că este rezident în Emirate, unde și iubitul ei, Salman Khan, are o proprietate de lux.

Mă simt foarte bine aici, în Dubai. Am foarte mulți prieteni aici, am propria mea casă, de altfel am și o carte de identitate. Mă simt ca acasă aici. Vin foarte des aici, fie că este vorba de muncă, de evenimente. Recent chiar am avut un show”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea „One Dubai”, potrivit actualitate.net.

Sursă foto: Instagram Iulia Vântur

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton