; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vantur

Iulia Vântur, apariție de senzație la ziua lui Salman Khan. Cum s-a îmbrăcat fosta prezentatoare

28 December 2019

Actorul Salman Khan a împlinit 54 de ani pe 27 decembrie și a avut parte de o petrecere pe cinste, la care au fost invitați prietenii și familia acestuia. Așa cum era de așteptat, Iulia Vântur i-a fost alături, iar fosta prezentatoare tv a atras atenția tuturor cu ținuta sexy pe care a purtat-o.

 

Discretă, mai ales atunci când vine vorba de viața personală, Iulia a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine cu cadoul împachetat, special peregătit pentru actorul de origine indiană.  Unii dintre invitați au publicat filmuleţe şi fotografii cu Iulia Vântur venind la petrecere într-o ţinută extrem de sexy, pe care a purtat-o cu cizme lungi, peste genunchi. Mai mult, românca noastră apare în fotografii şi filmuleţe alături de Salman Khan, în momentul tăierii tortului, potrivit Click.

De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață. În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se speculează în presa din România și India că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare