Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Pârlea a împlinit 39 de ani. Unde a petrecut prezentatoarea Pro TV și cu ce alte vedete s-a întâlnit

Iulia Pârlea a împlinit 39 de ani. Unde a petrecut prezentatoarea Pro TV și cu ce alte vedete s-a întâlnit
20

de Cătălina Matei,

Pe 8 octombrie, Iulia Pârlea a împlint 39 de ani și, la fel ca anul trecut, a avut parte de o aniversare tot la Mara Meditereană. Și tot în Malta, căci prezentatoarea rubricii „Vremea” de la Pro TV adoră plaja și soarele.

Iulia Pârlea a împlinit 39 de ani

Pare că Iulia Pârlea și-a făcut un obicei în a-și petrece ziua de naștere într-un loc cu mare și temperaturi generoase, ca de vară. Deși Grecia rămâne una dintre destinațiile de suflet, și anul acesta Iulia s-a aniversat în Malta.

Vă mulțumesc pentru toate mesajele, sunt recunoscătoare! #bdaygirl #39 #happy”, a scris vedeta Pro TV într-o postare pe instagram, acolo unde a și publicat mai multe imagini din escapada de ziua sa de naștere.

Iulia-Parlea-Malta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

La fel ca și anul trecut, Iulia Pârlea a avut parte de o zi perfectă de naștere, cu o vreme numai bună de plajă. Temepraturile de acolo sunt mult mai ridicate, peste 28 de grade Celsius, iar vedeta Pro TV nu a ratat bălăceala și bronzul de pe țărmurile Maltei. Dar și plimbările pe Insula Gozo, acolo unde au loc acum filmările pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii „Power Couple”. De altfel, Iulia s-a întâlnit acolo și cu vedete care au concurat în primul sezon al show-ului de la Antena 1.

Pe InstaStory, Iulia Pârlea a publicat mai multe imagini în care apare în fața Bisericii Ta Pinu, un lăcaș catolic faimos de pe Isula Gozo, acolo unde s-a fotografiat altături de Emi de la „iUmor”, soția acestuia, Anamaria Ionescu și Sorin Gonțea.

Screenshot 2024-10-09 112417Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 18

Iulia Pârlea adoră să petreacă timp pe malul mării

Poate și pentru că este născută în Constanța, Iulia Pârlea adoră marea. În special, Grecia, șară pe care o frecventează destul de des în ultimii ani.

Iulia-Parlea-Malta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 18

Iubesc marea, sentimentul pe care mi-l dă! Mă liniștește și nu cred că există cevamai frumos decât să fii pe plajă în momentul apusului.

Nu știu dacă iubesc Grecia pentru că sunt născută la mare. Grecia este prima țară pe care am vizitat-o. A fost dragoste la prima vedere. De prin 2005-2006 merg acolo aproape în fiecare an. Îmi place mâncarea, clima. Grecii sunt oameni veseli, prietenoși. Viața lor de noapte este fabuloasă, mai ales pe timpul verii”, ne povestea Iulia Pârlea cu ceva timp în urmă. „Cred că în altă viață am trăit acolo”, ne-a mai declarat vedeta Pro TV într-un alt interviu.

Foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton