Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Pârlea a împlinit 38 de ani. Unde și-a petrecut ziua de naștere vedeta Pro TV. „Oameni dragi, nisip și mare!”

Iulia Pârlea a împlinit 38 de ani. Unde și-a petrecut ziua de naștere vedeta Pro TV. „Oameni dragi, nisip și mare!”
25

de Cătălina Matei,

Pe 8 octombrie, Iulia Pârlea a împlinit 38 de ani și a avut parte de o zi de naștere pe gustul ei. Mai precis, la malul mării. Nu în Grecia, unde prezentatoara rubricii „Vremea” de la Pro TV obișnuiește să ajungă frecvent, ci într-o altă destinație de poveste, în Malta mai exact.

Unde și-a petrecut ziua de naștere Iulia Pârlea

Zilele acestea, Iulia Pârlea se bucură de soarele Mediteranei tocmai în Malta. La invitația unor prieteni, prezentatoara rubricii „Vremea” de la Pro TV a ajuns în locuri mult mai clade, căci temepraturile de acolo sunt mult mai ridicate, peste 28 de grade Celsius. Tocmai bune de plajă, iar Iulia nu a ratat bălăceala și bronzul de pe țărmurile Maltei.

În plus, Iulia Pârlea și-a serbat și ziua de naștere acolo. Vedeta Pro TV, originară din Constanța, a împlinit 38 de ani.

A fost o vară în plină toamnă. #38 a început frumos, înconjurată de oameni dragi, nisip și mare! #instagood #grateful…”, a scris prezentatoara rubricii „Vremea” de la Pro TV pe contul său de Instagram în dreptul unor fotografii de pe plajă.

În același timp, prietenii Iuliei i-au pregătit și un tort delicios cu fructe, cu care vedeta Pro TV s-a pozat.

iulia-parlea-zi-de-nastere-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

Îndrăgostită iremediabil de mare

Poate și pentru că este născută în Constanța, Iulia Pârlea adoră marea. În special, Grecia, șară pe care o frecventează destul de des în ultimii ani.

Iubesc marea, sentimentul pe care mi-l dă! Mă liniștește și nu cred că există ceva mai frumos decât să fii pe plajă în momentul apusului.

Nu știu dacă iubesc Grecia pentru că sunt născută la mare. Grecia este prima țară pe care am vizitat-o. A fost dragoste la prima vedere. De prin 2005-2006 merg acolo aproape în fiecare an. Îmi place mâncarea, clima. Grecii sunt oameni veseli, prietenoși. Viața lor de noapte este fabuloasă, mai ales pe timpul verii”, ne povestea Iulia Pârlea cu ceva timp în urmă. „Cred că în altă viață am trăit acolo”, ne-a mai declarat vedeta Pro TV într-un alt interviu.

Iulia-Parlea-11Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 25

Cum își menține silueta Iulia Pârlea

Fiecare apariție a Iuliei Pârlea de pe micul ecran este impecabilă: de la machiaj până la vestimentația care îi pune în evidență silueta parcă trasă prin inel. Cum reușește să mențină în formă și să stea departe de tentațiile culinare prezentatoarea rubricii „Vremea” de la Pro TV?

„Nu reușesc, ca să fiu sinceră. Mănânc de toate, dar încerc, cât de cât, să mențin un echilibru. Sunt vreo 7-8 ani de când, două uneori chiar trei zile pe săptămână, nu mănânc nimic de origine animală, atunci consum mai mult fructe și legume”, ne-a dezvăluit mărturisit Iulia în primăvara acestui an.

De altfel, chiar și de ziua ei, pe lângă tort, vedeta Pro TV s-a răsfățat cu preparate delicioase și cu multe calorii, după cum reiese din postările sale de pe InstaStory: fructe de mare pane cu cartofi prăjiți.

Captura-Iulia-Parlea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  23 / 25

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton