Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu șochează din nou. Creatoarea de modă a adoptat un animal de companie neobișnuit. Cum arată și ce nume poartă cel mai nou membru al familiei

Iulia Albu șochează din nou. Creatoarea de modă a adoptat un animal de companie neobișnuit. Cum arată și ce nume poartă cel mai nou membru al familiei
26

de Cristina Țapu,

Iulia Albu face ce face și reușește să atragă atenția publicului asupra sa. De data aceasta, Iulia a intrat în atenția fanilor nu din cauza unei noi dispute cu Mike, ci datorită deciziei de a-și achiziționa un animal de companie inedit. Iată cine este cel mai nou membru al familiei vedetei!

Iulia Albu surprinde din nou după ce a adoptat un animal de companie neobișnuit

De-a lungul timpului, Iulia Albu a surprins adesea fanii cu alegerile sale vestimentare îndrăznețe, iar inclusiv animăluțul său de companie din trecut, o găină, a stârnit discuții aprinse pe rețelele de socializare. De această dată, o nouă adiție la familia fostei concurente de la America Express a captat atenția.

De această dată, Iulia Albu a ales să adopte un animal care nu se bucură de prea multă popularitate în România. Este vorba despre o nutrie, un mamifer rozător semiacvatic originar din America de Sud. În timpul emisiunii America Express, participanții au avut o provocare în Argentina, unde au trebuit să aibă grijă de o fermă de nutrii și chiar să consume carne de nutrie, considerată o delicatesă.

iulia-albu-nutrie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

Deși Iulia Albu și Mike nu au participat la această probă, părăsind competiția mai devreme, cei doi au ales să adopte o nutrie pe care au numit-o Capybara. Într-un videoclip postat de către creatoarea de modă, Iulia a oferit detalii despre animalul de companie.

Iulia Albu și Mike, eliminați de la America Express 2023, sezonul 2 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 26

Iulia Albu a adoptat o nutrie

Într-un mesaj pe Instagram, Iulia Albu și-a anunțat fanii că a adoptat o nutrie.

„Am adoptat o… nutrie! Vom intra în detalii despre cum s-a întâmplat asta zilele următoare. Cotarlele nu au participat la filmare în semn de protest nu le convine deloc când apare câte un intrus prin casă. Da, îl cheamă Capybara, atât s-a putut! Până găsim soluția cea mai bună pentru el, va fi parte din familia noastră. Lucruri pe care nu le știam despre nutrii: nutriile pot înota de când se nasc, nutriile sunt animale inteligente și sociabile în ciuda faptului că sunt privite ca dăunători. Să aveți o zi cu zâmbete!”, a scris fosta concurentă de la „America Express”, pe Instagram, unde este urmărită de 538 de mii de fani.

Comunitatea fanilor vedetei s-a divizat în două tabere după ce a aflat despre adopția nutriei. În timp ce unii au găsit animalul drăguț și au susținut ideea de a-l ține în casă, alții au fost de părere că un astfel de animal nu are ce căuta într-un apartament.

„America Express” s-a dovedit a fi o provocare pentru Iulia Albu și iubitul său Mihai Alexandru. Presiunea competiției a scos la iveală frustrări și nemulțumiri pe care fiecare dintre ei le aveau, dar cărora nu le dăduseră glas. După revenirea în România s-au despărțit, apoi au decis, totuși, să-și acorde a doua șansă, însă rămîne de văzut dacă povestea lor se va bucura de un final fericit.

Cu ce se ocupă Mihai Alexandru, partenerul Iuliei Albu

Partenerul Iuliei Albu a început să-și facă cunoscut numele treptat, însă detalii despre meseria sa și parcursul său profesional sunt știute de către puține persoane. La vârsta de doar 13 ani, el a părăsit România pentru a studia vioara la Londra cu ajutorul unei burse. Cu toate acestea, o accidentare la umăr l-a constrâns să renunțe la pasiunea sa muzicală, iar în prezent, își desfășoară activitatea în domeniul publicității și marketingului.

Partenerul de viață al Iuliei Albu s-a întors la prima sa „iubire”. Recent, pe 13 noiembrie, de ziua sa de naștere, bărbatul a surprins pe toată lumea prin a se prezenta drept „violonist” într-un mesaj postat pe rețelele de socializare. 

Sursă foto: Instagram Iulia Albu – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton