Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu și Mike s-au despărțit după America Express 2023, sezonul 2. „A fost greșeala vieții mele”

Iulia Albu și Mike s-au despărțit după America Express 2023, sezonul 2. „A fost greșeala vieții mele”
10

de Roxana Mirea,

Iulia Albu și Mike s-au despărțit după ce s-au întors de la filmările pentru America Express 2023, sezonul 2. Cei doi s-au tot certat în show-ul de la Antena 1, iar telespectatorii au criticat aspru modul în care Mike s-a comportat cu iubita lui. „Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal”, a declarat Iulia Albu. 

Iulia Albu și Mike s-au despărțit după America Express 2023, sezonul 2 

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au decis să plece împreună la America Express 2023, sezonul 2. În timpul filmărilor, cei doi s-au certat foarte mult, iar telespectatorii au criticat modul în care Mike o tratează pe iubita lui. În ediția de marți, 24 octombrie 2023, tensiunile și-au spus cuvântul, iar Iulia Albu a izbucnit în plâns cu lacrimi amare din cauza atitudinii iubitului ei.  

La ce bun să fii într-o relație cu un bărbat care în loc să aibă inițiativă, să găsească soluții, să te susțină și să trageți amândoi la aceeași căruță, se comportă ca un copil răsfățat, se pune de-a curmezișul când vrei să faci ceva și îți face viața mai complicată decât e cazul?!?”, „Exemplu perfect de relație toxică”, „Cu asa partener nici dusman nu îți mai trebuie!” sau „Doamne, acest Mike efectiv in da o stare de anxietate numai privindu-l. Niciodată, nicăieri în lume, nu e acceptabil ca un bărbat să trateze așa o femeie”, sunt doar câteva din comentariile telespectatorilor.  

Acum, Iulia Albu a declarat că s-a despărțit de Mike după ce s-au întors de la America Express 2023, sezonul 2, însă s-au împăcat după doar o lună și jumătate. 

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro. 

De ce s-au împăcat Iulia Albu și Mike 

Iulia Albu a declarat că acum lucrurile merg foarte bine între ea și Mike, după ce au realizat că nu pot să trăiască unul fără celălalt.

Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri. 

Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine. El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine. 

Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienței”, a mai declarat Iulia Albu. 

Cine este Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express 2023, sezonul 2  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mike regretă comportamentul lui față de Iulia Albu 

După numeroasele critici primite în mediul online și după ce a realizat că modul în care s-a comportat la filmările pentru America Express 2023, sezonul 2, a fost total deplasat, Mike a declarat în mediul online că îi pare tare rău pentru ce s-a întâmplat. Pe de altă parte, el este recunoscător pentru șansa care i-a fost dată. 

Dragii mei, în primul rând vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut în timpul filmărilor America Express. Nu voi da explicații pentru ca nici mie nu îmi este clar ce s-a întâmplat cu mine și cum am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult. Ceea ce s-a întâmplat a fost greșeala vieții mele, greșeala pe care am conștientizat-o la adevărata gravitate abia după întoarcerea în țară. Aveți dreptate, nu merit empatia voastră, pentru ce s-a întâmplat. Tot ce pot face este să fiu recunoscător pentru șansa care mi-a fost dată, pentru ca, realist vorbind, nu cred ca o merit. Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu faceți ce am făcut eu.

Semnat, un oltean bărbos”, a scris Mike, iubitul Iuliei Albu, pe Instagram.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton