Homepage  / Televiziune

Iulia Albu și Mike, în pericol de eliminare, la America Express 2023, sezonul 2. „Suntem loviți în toate aripile”

Iulia Albu și Mike, în pericol de eliminare, la America Express 2023, sezonul 2. „Suntem loviți în toate aripile”
18

de Roxana Mirea,

Trei echipe au concurat în cursa pentru ultima șansă, aseară, 1 noiembrie 2023, la America Express, sezonul 2, de la Antena 1. Iulia Albu și Mike și Laura Giurcanu și Sânziana Negru au intrat automat în cursă pentru că au ajuns la Irina Fodor pe ultimul lor, iar o a treia echipă a ajuns să fie în pericol de eliminare după ce a avut cele mai multe voturi din partea colegilor.  

Iulia Albu și Mike, în pericol de eliminare la America Express – 1 noiembrie 2023

A doua cursă pentru ultima șansă de pe Drumul Soarelui a avut loc aseară, 1 noiembrie 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru și Iulia Albu și Mike au intrat automat în cursă. Apoi, a urmat votul, care a fost unul extrem de tensionat. În cele din urmă, a treia echipă în pericol de eliminare a fost cea formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda. 

Concurenții au ajuns la Irina Fodor în toiul nopții, semn că au avut parte de o zi foarte grea. Echipele au savurat din plin fiecare misiune, însă nu au uitat de presiunea că ar putea pleca acasă. 

Cursa pentru ultima sansa etapa a doua_13 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Dragii mei, ziua a început cu dans. Proba de dans a fost câștigată de Cleopatra și Edward, care au plecat primii. Am să încep cu prima echipă care a ajuns la mine: Laura și Sânziana. Echipa de pe locul doi este formară din Cleopatra și Edward”, a anunțat Irina Fodor, potrivit a1.ro.  

Ceilalți colegi de competiție au rămas surprinși când au aflat că cei doi nu au ajuns pe ultimul loc.  

Și-au revenit! Sunt și ei acum parte din ce se întâmplă aici și cred că se pot bate cu toată lumea! Au fost foarte buni!” a spus Laura Giurcanu.  

„Ăștia doi pot face minuni!”, a spus Romică Țociu. 

Iulia Albu și Mike, în pericol de eliminare la America Express – 1 noiembrie 2023 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 18

„Suntem loviți în toate aripile”

Așadar, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au ajuns pe ultimul loc și au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce culoare va avea soarele din cufăr.   

 „Suntem loviți în toate aripile astăzi, din toate părțile!”, a spus Iulia Albu. 

Irina Fodor a deschis cufărul, iar soarele a fost verde. Așadar, Iulia Albu și Mike au fost salvați de la eliminare.  

Iulia Albu și Mike, în pericol de eliminare la America Express – 1 noiembrie 2023 (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 18

Eu toată ziua m-am rugat să fie totemul ăla roșu și m-am trezit cu Iulia ultima. Nu sunt mândră de mine că mi-am dorit dintr-odată să fie verde”, a mai povestit Sonia Simionov. 

A fost o ușurare să vedem că este verde. A fost o ușurare pe care nu am resimțit-o imediat”, a spus Mike.

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton