Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu și Mike au ajuns la terapie de cuplu după America Express 2023, sezonul 2. „Mai rău nu cred că se poate”

Iulia Albu și Mike au ajuns la terapie de cuplu după America Express 2023, sezonul 2. „Mai rău nu cred că se poate"
12

de Cristina Țapu,

Emisiunea „America Express" a provocat o furtună în relația dintre Iulia Albu și Mike Iacob. Partenerul criticului de modă a adoptat o atitudine impulsivă, care a fost aspru criticată de telespectatori emisiunii. Fosta soție a lui Mihai Albu a reacționat la acțiunile impulsive ale bărbatului și a decis că este momentul să pună capăt relației.

Iulia Albu și Mike au ajuns la terapie după America Express

Cu toate acestea, în mod surprinzător, reconcilierea a intervenit rapid. Într-un interviu oferit pentru Cancan, cei doi au vorbit despre dificultățile pe care le-au înfruntat, în calitate de cuplu, după ce au revenit în România.

La scurt timp după ce au revenit în România de pe Drumul Soarelui, Iulia Albu și Mike au decis să pună capăt relației. Tensiunile din „America Express” și-au spus cuvântul asupra lor, iar despărțirea a survenit. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți nu au putut sta prea mult timp departe unul de celălalt și au decis să-și acorde încă o șansă.

Ceartă aprinsă între Iulia Albu și Mike, la America Express 2023, sezonul 2. „Nu vreau să apar la televizor așa!” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Mike Iacob își asumă integral responsabilitatea pentru acțiunile sale de la „America Express”, care au fost criticate de către telespectatori. Fără a protesta în momentul în care Iulia Albu a decis să pună capăt relației, el a ales să își corecteze comportamentul. Cei doi au optat pentru terapie de cuplu, unde au avut certuri aprinse.

„Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit «uite, mai sunt și alții ca noi»”, a declarat Iulia Albu, conform Cancan.

Cu ce se ocupă Mike, iubitul Iuliei Albu

Iulia Albu a dezvăluit că partenerul său de viață activează în domeniul publicității și al marketingului. Deoarece nu ar fi avut posibilitatea să plece și să se stabilească la Londra, dat fiind că nu ar fi primit niciodată aprobarea lui Mihai Albu, fostul ei soț, de a-și lua cu ea fiica, partenerul ei, Mike, a fost cel care a decis să se mute în România.

A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing”, a declarat Iulia Albu, conform Click!

Între Iulia Albu și Mike a fost vorba despre antipatie la prima vedere

Primele întâlniri dintre Iulia Albu și Mike nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat. Din contră, creatoarea de modă susține că între ei a fost vorba despre antipatie la prima vedere.

 „A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după două luni, când el m-a sunat și a spus: «Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem». Și m-am gândit: «OK»“. povestea Iulia Albu, conform aceleiași surse.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton