Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu și fiica sa au petrecut până în zori la Summer Well. Mikaela a primit zeci de complimente de la fani: „Ce înger de fată!”

Iulia Albu și fiica sa au petrecut până în zori la Summer Well. Mikaela a primit zeci de complimente de la fani: „Ce înger de fată!”
13

de Cristina Țapu,

Iulia Albu este o mamă modernă. Criticul de modă a participat alături de fiica sa, Mikaela, la festivalul Summer Well, iar fanii au fost uimiți atunci când au văzut ce ținută a ales să poarte adolescenta de 14 ani. În plus, se pare că Mikaela este pasionată de make-up și are acordul mamei sale de a se machia așa cum dorește.

Iulia Albu și fiica sa, Mikaela, au petrecut la festivalul Summer Well

Atât Iulia Albu, cât și Mikaela s-au pregătit intens pentru festival și au apelat la specialiști care le-au machiat, dar le-au și coafat. Mikaela a avut părul ondulat, cu un machiaj strident, în timp ce Iulia Albu a apărut cu părul aranjat în bucle lejere și a purtat un machiaj îndrăzneț. Mama și fiica s-au fotografiat, iar Iulia Albu a distribuit mai multe imagini pe contul personal de Instagram.

Fanii au observat cât de bine seamănă Mikaela cu mama sa și le-au complimentat pe cele două. „Relația mamă și fiică e deosebită. Frumoase amândouă ”, „Doamne, ce înger de fată”, „Ești atât de frumoasă, Mikaela, semeni cu mama ta”, „Superbe amândouă”, au fost o parte dintre mesajele venite din partea admiratorilor.

iulia albuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Iulia Albu îi acordă fiicei sale toată susținerea și încurajările din lume. Totuși, criticul de modă știe să impună și anumite reguli pentru ca Mikaela să crească într-un mediu armonios. În final, această trebuie să fie o adolescentă responsabilă și să devină o femeie organizată, conform creatoarei de modă.

Întrebată de multe ori dacă Mikaela vrea să-i calce pe urme și să devină designer vestimentar, Iulia Albu a spus că fiica sa își va alege singură drumul pe care vrea să-l aibă, iar ea o va susține în orice decizie pe care o ia.

„Nu înțeleg concepția asta cu «călcatul pe urme», adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții. Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor.

Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, a declarat Iulia Albu pentru VIVA!

Iulia și Mihai Albu au divorțat după o relație de opt ani

Iulia și Mihai Albu au fost parteneri de viață timp de opt ani, având împreună o fiică în vârstă de 14 ani. După separare, Mikaela a rămas în grija mamei sale. Iulia și-a refăcut viața amoroasă, iar în prezent are o relație cu un bărbat pe nume Mihai Alexandru, alături de care a participat la emisiunea „Asia Express”.

Relația dintre ei a fost suspusă dezbaterilor în mediul online întrucât ambii au avut reacții vulcanice în timpul competiției. După încheierea filmărilor, cei doi s-au despărțit pentru o scurtă perioadă de timp, însă în cele din urmă au decis să acorde o nouă șansă relației lor. Mai mult decât atât, ei au apelat la ajutorul unui terapeut de cuplu pentru a înțelege mai bine emoțiile pe care le trăiesc.

Sursă foto: Instagram Iulia Albu

Citește și:



PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton