Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu și-a transformat casa într-un adevărat paradis exotic. A decorat-o cu zeci de plante aduse din America Express

Iulia Albu și-a transformat casa într-un adevărat paradis exotic. A decorat-o cu zeci de plante aduse din America Express
12

de Cristina Țapu,

Faptul că Iulia Albu este o persoană excentrică, pasionată de vestimentația nonconformistă, nu mai este un secret pentru nimeni. Aceste trăsături de personalitate se reflectă și în modul în care fosta soție a lui Mihai Albu a ales să-și decoreze casa.

Iulia Albu și-a transformat casa într-un adevărat paradis verde după participarea la America Express

După ce s-a întors din experiența America Express, Iulia Albu și-a transformat apartamentul într-un paradis verde, plin de plante exotice.

Motivul pentru această schimbare poate fi fie dorința de a recrea atmosfera din timpul aventurii sale din America Express, fie simpla inspirație pe care a primit-o în urma experienței sale din America de Sud. Cert este că acum, după întoarcerea ei, casa Iuliei Albu strălucește și dispune de o grădină interioară plină de exotism.

Iulia Albu critică persoanele publice care promovează orice  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„La întoarcerea din America Express ne-am cumpărat șase banani. Din fiecare cazare plecam cu câte un ardei iute nou sau fruct exotic. Îl uscam cum apucam, inclusiv pe bordul mașinilor care ne luau la autostop. Chiar ei ne învățau cum să facem. Acum câteva săptămâni am plantat semințele.

Avem în acest moment zece feluri diferite de plante de ardei iuți și un tomate del arbol care tocmai a ieșit… Am în casă acum șase banani, zece măslini, un cycas revoluta, un monstera de 2 m înălțime, patru tuya smaragda„, povestea Iulia Albu, conform Revistei Viva!

Iulia Albu are un animal de companie atipic

De-a lungul timpului, Iulia Albu a surprins adesea fanii cu alegerile sale vestimentare îndrăznețe, iar inclusiv animăluțul său de companie din trecut, o găină, a stârnit discuții aprinse pe rețelele de socializare. De această dată, o nouă adiție la familia fostei concurente de la America Express a captat atenția.

Iulia Albu a ales să adopte un animal care nu se bucură de prea multă popularitate în România. Este vorba despre o nutrie, un mamifer rozător semiacvatic originar din America de Sud. În timpul emisiunii America Express, participanții au avut o provocare în Argentina, unde au trebuit să aibă grijă de o fermă de nutrii și chiar să consume carne de nutrie, considerată o delicatesă.

Deși Iulia Albu și Mike nu au participat la această probă, părăsind competiția mai devreme, cei doi au ales să adopte o nutrie pe care au numit-o Capybara. 

Sursă foto: Instagram Iulia Albu – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton