Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu, momentul în care a țipat la copii, la America Express, sezonul 2. „Regret reacția mea”

Iulia Albu, momentul în care a țipat la copii, la America Express, sezonul 2. „Regret reacția mea”
14

de Roxana Mirea,

Iulia Albu a făcut primele declarații despre momentul de la America Express 2023, sezonul 2, în care a avut o reacție extrem de nervoasă la adresa unor copii. Vedeta a rupt tăcerea despre momentul de la televizor, care nu îi face cinste. „Nu îmi explic nici acum acest episod”, a scris Iulia Albu.  

Iulia Albu rupe tăcerea despre cel mai grav moment de la America Express

Update 28 noiembrie 2023: Concurenții de la America Express, sezonul 2, au primit aseară, 27 noiembrie 2023, misiunea de a desena împreună cu niște copii. La final, copiii s-au năpustit asupra echipelor și și-au lipit mânuțele pline de vopsea de cămășile albe ale concurenților. Desigur, aces lucru făcea parte din probă, însă vedetele nu au știut asta. Ei bine, Iulia Albu a avut o reacție nervoasă și a început să țipe la copii, neînțelegând de ce aceștia vor să îi murdărească de vopsea.  

Nu! Ce faceți, copii? Nu! Ce e asta? Nu, serios, ce înseamnă asta?” a țipat Iulia Albu. Concurenta și-a dat seama imediat că reacția ei a fost nepotrivită, fapt pentru care s-a calmat și a sărutat un copil pe obraz. 

Iulia Albu rupe tăcerea despre cel mai grav moment de la America Express. „Nu îmi explic nici acum acest episod” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Mike, văzând ce s-a întâmplat, a salvat situația și i-a lăsat pe copii să își lipească mâinile murdare de cămașa lui albă.  

„Un moment de apreciere astăzi pentru Mike și un moment de reculegere pentru câteva clipe de rătăcire pentru mine. Totul este bine când se termină cu bine. Acesta a fost momentul despre care vorbeam și cu care nu mă mândresc. Regret reacția mea inițială. Copiii au fost minunați, iar Mike a fost Mike pe care îl știu eu. Să aveți o seară minunată! America Express continuă”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Știre inițială:

După ce a ajuns cu nervii întinși la maxim la o școală, unde aveau o serie de probe de îndeplinit, vedeta a început să țipe la copii. Inițial, s-a crezut că acel moment s-a întâmplat și că nu a fost difuzat la televizor. De fapt, momentul în care Iulia Albu a cedat nervos va fi difuzat în această seară, 27 noiembrie, la Antena 1.

Iulia Albu a făcut primele declarații despre acest subiect și spune că reacția ei de la America Express nu îi face cinste și că nu își explică ce a fost cu ea.  

Nu am putut să scriu până acum nimic despre acest subiect, și, sincer, nici acum nu îmi este ușor să o fac. În seara aceasta va fi difuzat la @americaexpressromania un moment care nu mă reprezintă, nu îmi face cinste, dar pe care mi-l asum. Nu voi căuta scuze. Este un moment care s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat când susține jumătate din presa din România, dar s-a întâmplat.

Ca om care a filmat 2 sezoane de emisiuni cu și despre copii, nu îmi explic nici acum acest episod și probabil nu voi putea să o fac niciodată. Promit ca după difuzarea episodului să răspund colegilor din presă, asa cum am făcut-o mereu. Dați cu pietre, dacă simțiți să faceți asta, sunt aici”, a scris Iulia Albu, pe Instagram.  

Prima cursa a etapei a sasea, de la America Express 2023, sezonul 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 14

Iulia Albu ar fi rugat-o pe Mona Segall să nu difuzeze imaginile 

Se pare că Iulia a ajuns la respectiva școala cu nervii întinși la maxim și nu s-a mai putut controla. Ea a început să țipe la copii. Micuții s-au speriat și au ieșit din sala de clasa. S-a scris că vedeta a realizat cât de greșită a fost reacția ei și i-a rugat pe producători să nu difuzeze acele imagini la TV. Acum, rămâne de văzut cât din reacția nervoasă a Iuliei Albu va fi difuzată la TV. 

Au intrat într-o școală, într-o sală de clasă, unde aveau de făcut o probă. Iulia venise deja făcută un car de nervi pentru avusese o zi grea, iar în clasă și-a pierdut cumpătul și a început să urle la copii. Săracii, s-au speriat și au plecat. Ea a făcut o adevărată criză de nervi, a fost o descărcare emoțională de la lipsa mâncării, a somnului, a dușului, a alergatului continuu. După ce s-a calmat, Iulia și-a dat seama că a greșit și i-a rugat pe producători să nu dea momentul pe post. Mona Segall nu a acceptat în primă fază însă, după ce a văzut imaginile, și-a dat seama că Iulia și-ar atrage un val uriaș de hate și a decis să o protejeze. Astfel, imaginile nu vor fi difuzate”, a spus o sursă pentru cancan.ro, acum vreo două săptămâni.

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton