Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu, replici acide împotriva lui Aris Eram, la America Express, sezonul 2. Ce le reproșează copiilor Andreei Esca

Iulia Albu, replici acide împotriva lui Aris Eram, la America Express, sezonul 2. Ce le reproșează copiilor Andreei Esca
13

de Roxana Mirea,

Au ieșit la iveală noi rivalități între echipele Alexia & Aris Eram, Iulia Albu & și Mike și Sânziana Negru & Laura Giurcanu, la America Express 2023, sezonul 2. Iulia Albu a avut o serie de replici acide la adresa fiului Andreei Esca. „Cu prieteni d-ăștia, nu mai ai nevoie de dușmani”, a spus și Laura la adresa celor doi frați. 

Rivalități între Alexia & Aris Eram și Iulia Albu & și Mike, la America Express 

Aseară, 1 noiembrie 2023, a avut loc cursa pentru ultima șansă, la America Express, sezonul 2, de la Antena 1. Înainte de începerea votului, au existat mai multe replici dure între unii concurenți. Se pare că Iulia Albu & și Mike și Sânziana Negru & Laura Giurcanu au rămas cu un gust amar în ceea ce-i privește pe copiii Andreei Esca. După ce au câștigat amuleta, cei doi frați au decis care este ordinea plecării în cursa pentru imunitatea mică, pe care au și câștigat-o. Cum votul a fost strategic, Alexia și Aris Eram au decis ca Iulia Albu & și Mike și Sânziana Negru & Laura Giurcanu să fie ultimele echipe care să plece în cursă.  

După ce Irina Fodor a anunțat, aseară, că Aris și Alexia Eram au obținut imunitatea mică, fiul Andreei Esca a mărturisit că se simte puțin vinovat din cauza clasamentului pe care l-au făcut el și sora lui.  

Mă simt puțin vinovat la clasament și mi se pare că am afectat niște lume și m-am simțit prost, dar în același timp bine. Nu mai vreau să zic nimic. Este un moment în care ar trebui să mă simt mândru, pentru că am câștigat imunitatea. Nu știu de ce simțeam că sunt vinovat de cum am făcut clasamentul și simțeam că alte echipe se uitau foarte urât la mine”, a mărturisit Aleri Eram.  

Iulia Albu, replici acide împotriva lui Aris Eram, la America Express, sezonul 2. Ce le reproșează copiilor Andreei Esca (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Iulia Albu, replici acide la adresa copiilor Andreei Esca 

Alexia Eram l-a completat pe fratele lui și a declarat că se află cu toții într-un concurs, doar că au simțit că cele două echipe au resentimente în ceea ce-i privește. 

„Vrea să spună că ăsta e un concurs și că nu vrea să se supere nimeni pe noi pentru că nu a fost o alegere personală, ci pur și simplu strategică. Suntem într-un concurs și asta este.  

Cele două echipe de la care am simțit puțină ură au fost Iulia și Mike și Laura și Sânzi. Noi am luptat la fel ca și ele, a trebuit să le punem în clasament puțin mai jos pentru că știam că sunt capabile să facă cât mai bine”, a declarat și Alexia.  

Ne-au spus că și noi le-am dat lor greu. Păi da, dar în zi de imunitate nu atunci când contează atât de mult să nu intri la cursa pentru ultima șansă” a declarat Sânziana Negru.  

Eu cred că este bună competiția. Singurul lucru care mă deranjează este acest pozat în Maica Tereza. „Vai, nu, noi n-am vrut. Ținem cu toate echipele”, dar ți-ai pus în spatele tău toate echipele care știai că nu te vor ajunge”, a spus și Iulia Albu ce a deranjat-o.  

Momente copleșitoare, la America Express 2023, sezonul 2. „A fost o durere cum n-am trăit niciodată!”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

De la ce a pornit conflictul dintre cele 3 echipe de la America Express 

Alexia și Aris Eram au câștigat amuleta, așa că ei au făcut ordinea plecării în cursa pentru imunitatea mică

„A câștigat Alexia. Ea nu ne place. Nici noi pe ea, momentan”, a fost reacția Iuliei Albu, după ce Irina Fodor a anunțat că cei doi frați vor face clasamentul.  

Copiii Andreei Esca au ales strategic. Au pus pe primele locuri echipele cu un parcurs mai slab în comeptiție, și au lăsat echipele mai puternice la sfârșit. Așadar, penultima echipă care a plecat în cursă a fost cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.  

Cu prieteni d-ăștia, nu mai ai nevoie de dușmani. Ordinea a fost făcută în așa fel încât să ne dezavantajeze pe cei buni și să îi avantajeze pe cei slabi”, a spus Laura. Pe Iulia Albu și pe iubitul ei i-au pus ultimii, iar Alexia a explicat de ce au luat această decizie.  

„Pur și simplu, pentru că ne-au votat, au făcut alianțe contra noastră. Au fost tot timpul nu neapărat cei mai drăguți, așa că i-am pus ultimii”, a spus Alexia.  

Sursa Foto: captură de ecran, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton