Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu, mesaj dur pentru fostul soț. Mihai a atacat-o public în repetate rânduri: „Povestea unui om mare care a devenit mic!”

Iulia Albu, mesaj dur pentru fostul soț. Mihai a atacat-o public în repetate rânduri: „Povestea unui om mare care a devenit mic!”
21

de Cristina Țapu,

Mihai Albu și Iulia Albu și-au spus adio în urmă cu mulți ani, dar Mihai continuă să-i aducă diferite acuzații celei care i-a fost soție. Sătulă să citească tot felul de acuzații la adresa sa, Iulia Albu a avut o reacție dură și a scris un mesaj consistent în care a demontat principalele reproșuri pe care i le-a făcut public creatorul de pantofi.

Iulia Albu, replică dură pentru fostul soț

Iulia Albu consideră că Mihai Albu apelează la tot felul de povești inventate pentru a-i distruge reputația și a-i afecta relația pe care o are cu fiica adolescentă, Mikaela. Iulia nu a mai tăcut și a decis să spună lucrurilor pe nume. Fosta soție a lui Mihai a scris un text voluminos pe rețelele de socializare în care a răspuns acuzațiilor pe care Mihai i le-a adus în repetate rânduri.

„O să vă spun povestea unui om MARE care a devenit mic. Povestea unui om capabil DE ORICE pentru a o distruge pe mama copilului lui. Un om care de 11 ani nu se oprește. Și care nu o va face niciodată. Mihai Albu, nu ai dreptul să vorbești despre familia mea! Mihai Albu a fost omul pe care l-am iubit și cu care, după 5 ani de la nuntă, am avut parte de cea mai mare minune din viața mea, MIKAELA.

iulia-albu-si-mikaela-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Mihai Albu este omul pentru care am pierdut suportul părinților mei, și, acum înțeleg de ce. Când ne-am căsătorit el avea 42 de ani și locuia cu mama lui într-un apartament nerenovat într-un bloc comunist și conducea o mașină banală.

M-am îndrăgostit de el, am înțeles mult mai târziu, pentru că semăna cu bunicul meu din partea mamei. Bunicul meu a fost cel mai bun și cald om de pe acest pământ. Și am crezut că văd asta în el. M-am înșelat. De aceea am divorțat. Dragi prieteni și colegi de presă. Am ajuns în momentul 0, în care consider ca hărțuirea mediatică din partea fostului meu soț depășește orice granițe ale absurdului.

Vom diseca clar și simplu problema, ca lucrurile să se încheie AICI. În data de 16.09.24, fostul meu soț a făcut următoarele declarații, acuzându-mă apoi pe mine ca am deschis un subiect, deși logica și data publicării contrazic fără drept de apel această aberație. (…)”, a fost o parte din mesajul Iuliei.

Mesajul complet al Iuliei Albu

Iulia Albu susține că declarațiile fostului său soț sunt unele nefondate. În plus, Iulia nu își poate explica motivul pentru care acesta continuă să o denigreze în presă, chiar și la un deceniu de la despărțirea care a avut loc între ei. Criticul vestimentar a subliniat că atât ea, cât și Mikaela, își doresc liniște și se simt afectate de comentariile pe care le face Mihai în spațiul public.

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu câteva luni

Atât Mihai, cât și Iulia, și-au refăcut viața amoroasă după separare. În prezent, Iulia formează un cuplu alături de Mihai Alexandru, împreună cu care a participat la emisiunea Asia Express, iar Mihai trăiește o poveste de dragoste cu doctorul cardiolog Elena Nechifor.

Elena Nechifor, medic cardiolog de profesie, îl sprijină pe Mihai Albu în această perioadă dificilă, după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer de prostată. Cei doi s-au cunoscut la spitalul unde ea lucrează, iar Elena a fost cea care a aflat prima despre boala care-l pune la grea încercare pe creatorul de pantofi.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton