; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Albu, primele declarații despre cea de a doua sarcină Trebuie să dau explicații (2)

Este însărcinată a doua oară? Iulia Albu, primele declarații după ce și-a pus fanii pe jar

08 April 2021

De curând, Iulia Albu și-a pus fanii de pe Instagram pe jar, după ce a postat o fotografie în care i se vede burtica de gravidă. Întrebările au început imediat să curgă, precum și laudele și complimentele, dar jurata de la „Bravo, ai stil' a ținut să lămurească situația.

Mai precis, vedeta a explicat că este vorba de o fotografie mai veche și că nu este însărcinată din nou.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

„Nu sunt însărcinată. Am postat o fotografie cu mine de când eram însărcinată cu Mikaela. Ea mi-a spus că ar vrea să vadă o fotografie cu mine și Mikaela mi-a spus să o postez și pe Instagram. Când voi fi însărcinată, o să spun. Nu am făcut-o la derută, dar se întâmplă. Nu trebuie să dau explicații', a spus Iulia, într-un interviu, la PRO TV.

Recent, Iulia Albu a mai mărturisit că se teme de momentul în care fiica ei va deveni adolescentă.

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană. Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu, pentru ea, sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani. Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă', a spus Iulia, conform cancan.ro.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare