Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu, dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiica ei. De ce consideră că nu este întotdeauna o mamă bună: „Chiar nu sunt un exemplu”

Iulia Albu, dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiica ei. De ce consideră că nu este întotdeauna o mamă bună: „Chiar nu sunt un exemplu”
24

de Cristina Țapu,

Iulia Albu este o mamă mândră! Fiica sa a încheiat ultimul an de gimnaziu cu o medie excelentă și a participat recent la petrecerea de banchet. În ultimele luni, Mikaela a trecut prin momente dificile din cauza problemelor de sănătate ale tatălui său, care au afectat-o profund. Descoperă mai jos ce a dezvăluit mama ei despre această perioadă!

Iulia Albu, dezvăluiri despre viața de mamă

Mikaela a dovedit că este un copil puternic. A muncit din greu, făcându-și părinții mândri, iar acum urmează o nouă etapă importantă în viața ei: alegerea liceului. Însă, înainte de aceasta, trebuie să susțină examenele de la Evaluarea Națională.

„Este un copil care a terminat anul acesta cu 9.50 media generală. Și în momentul în care a ieșit puțin abătută de la examen, chiar m-am îngrijorat, pentru că este un copil bine pregătit. Dar emoțiile, anul ăsta nu a fost foarte simplu, așa cum bine știi. Și să sperăm că totul va fi bine”, a povestit Iulia Albu.

iulia-albu-si-mikaela-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Pe de altă parte, Iulia Albu recunoaște că nu întotdeauna a fost un exemplu bun și recunoaște că nu poate fi un exemplu pozitiv din acest punct de vedere. Cu toate acestea, speră că greșelile pe care le-a făcut nu au fost unele grave încât să o afecteze pe fiica sa.

„Nu sunt un părinte bun. Chiar nu sunt un exemplu, sunt un părinte care petrece cam puțin timp cu copilul și sunt un părinte care a făcut greșeli și o să mai facă. Dar sper că greșelile pe care le voi face vor fi unele noi și vor fi unele mai puțin grave”, a completat vedeta.

Iulia Albu nu dorește să pună presiune asupra fiicei sale

Iulia Albu îi acordă fiicei sale toată susținerea și încurajările din lume. Totuși, criticul de modă știe să impună și anumite reguli pentru ca Mikaela să crească într-un mediu armonios. În final, această trebuie să devină o adolescentă responsabilă, o femeie organizată, conform creatoarei de modă.

Iulia-Albu-deschidereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 24

Întrebată de multe ori dacă Mikaela vrea să-i calce pe urme și să devină designer vestimentar, Iulia Albu a spus că fiica sa își va alege singură drumul pe care vrea să-l aibă, iar ea o va susține în orice decizie pe care o ia.

„Nu înțeleg concepția asta cu «călcatul pe urme», adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții. Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor.

Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, a declarat Iulia Albu pentru VIVA!

Sursă foto: Instagram Iulia Albu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton