Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu, planuri pentru nunta cu Mike, după opt ani de relație. Cum va arăta rochia de mireasă

Iulia Albu, planuri pentru nunta cu Mike, după opt ani de relație. Cum va arăta rochia de mireasă
15

de Cristina Țapu,

Iulia Albu nu se grăbește să se căsătorească cu iubitul ei, Mike, dar știe foarte clar cum va arăta nunta. Recent, la un eveniment monden, vedeta a strălucit într-o ținută neagră, accesorizată cu pantofi Jimmy Choo și un accesoriu argintiu pe cap. Deși a sosit singură la eveniment, jurata emisiunii „Splash! Vedete la Apă” a împărtășit detalii despre relația sa cu Mike și planurile lor de viitor.

Iulia Albu nu are planuri de nuntă cu Mihai Alexandru, dar știe cum și-ar dori să fie ziua cea mare

Iulia Albu și Mihai Alexandru formează un cuplu de aproximativ opt ani, însă nu au planuri concrete de nuntă. Cu toate acestea, Iulia Albu știe cum și-ar dori să se desfășoare ziua cea mare și ce rochie de mireasă va purta.

Eu știu exact unde o să ne facem nunta, la un conac, sau ca și cum eu știu exact cum o să arate rochia mea. O să fie ceva superb, inspirat din portul tradițional”, a declarat Iulia Albu, conform Revistei Viva!

iulia-albu-si-mike-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

În martie 2018, Iulia Albu a dezvăluit pentru WOWbiz că ea și Mike s-au logodit. „Nu mai este doar partenerul meu. Mihai este logodnicul meu. Încă nu am primit inelul”, a declarat fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” în acea perioadă. După experiența de la „America Express”, Iulia afirmă că nu mai acceptă propuneri de căsătorie cu ușurință.

La scurt timp după ce au revenit în România de pe Drumul Soarelui, Iulia Albu și Mike au decis să pună capăt relației. Tensiunile din „America Express” și-au spus cuvântul asupra lor, iar despărțirea a survenit. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți nu au putut sta prea mult timp departe unul de celălalt și au decis să-și acorde încă o șansă.

Cum s-au cunoscut Iulia Albu și Mihai Alexandru

În emisiunea „iUmor” de la Antena 1, Iulia Albu a povestit cum l-a cunoscut pe Mike. Ne-a făcut cunoștință o prietenă. A fost un blind date, practic”, a spus vedeta.  

Nu a fost dragoste la prima vedere, ba din contră. După ce s-au întâlnit în Londra, Iulia Albu spune că Mike i s-a părut a fi un bărbat foarte arogant, iar el avea aceeași părere despre ea.  

A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după două luni, când el m-a sunat și a spus: «Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem». Și m-am gândit: «OK»”, a mai povestit Iulia Albu.  

Sursă foto: Instagram Iulia Albu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton