Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu, despre participarea iubitului ei la „Splash! Vedete la apă”. „Cu capul înainte se aruncă în fiecare zi, așadar…”. EXCLUSIV

Iulia Albu, despre participarea iubitului ei la „Splash! Vedete la apă”. „Cu capul înainte se aruncă în fiecare zi, așadar...”. EXCLUSIV
13

de Cătălina Matei,

Iulia Albu revine în juriul noului sezon „Splash! Vedete la apă”, difuzat din august de Antena 1, iar aparițiile sale vor la fel de spectaculoase... așa cum ne-a obișnuit, de altfel. Căci look-urile sale sunt în ton cu genul programului... sărituri în apă, comedie, psihologie și, pe alocuri, și ceva dramă. În plus, nu ar exclude ca iubitul său, Mike, să fie concurent în emisiunea de la Antena 1.

După ce anul trecut și-a pus la încercare relația pe care o are cu Mihai Alexandru, Mike cum îl alintă, în emisiunea „America Express”, Iulia Albu crede că partenerul său s-ar potrivi formatului „Splash! Vedete la apă”. Noul sezon al show-ului în care este la masa juriului începe la Antena 1 pe 1 august (nu din 29 iunie, așa cum fusese anunțat inițial, n.r.), iar Iulia Albu ne-a făcut câteva dezvăluiri.

Aflăm mai multe detalii din cele ce urmează…

Vara asta a început în forță pentru tine cu un nou sezon de „Splash! Vedete la apă”. Cum a fost atmosfera de la filmări?

Fiind deja al treilea sezon ca jurat „Splash! Vedete la apă” pentru mine, cu o echipă extrem de sudată, lucrurile nu ar fi avut cum să nu funcționeze perfect. Ne cunoaștem și ne respectăm unii pe alții, râdem împreună, mâncăm împreună, suntem deja ca o mică familie disfuncțională (râde). Avem părinții îngrijorați și mereu atenți, copilul atomic Natanticu, unchiul pus pe șotii dar cu buzunarele pline cu bomboane, Nea Mărin, mătușica strictă dar bună ca pâinea caldă, Clara Gherase, sora pretențioasă dar „nebuna”, eu!

Și care au fost cele mai mari provocări pentru tine în acest sezon?

Fiecare sezon Splash! Vedete la apă! vine cu provocări noi. Până la urmă, este un show cu sărituri în apă, de psihologie, comedie dar si dramă. Mixul este cel care face savoarea acestui proiect și motivul pentru care cei de acasă ne preferă.

De obicei, cît timp îți ia să îți definitvezi look-ul pentru o zi de filmare?

Procesul în sine cu tot ce ține de păr și make-up a durat, în medie, în jur de 4 ore zilnic, ceea ce mi-a lăsat aproximativ 2 ore maxim pentru a mă îmbrăca efectiv în ținută. Conceptul pentru ținute și finalizarea lor de la schiță până la produsul final însă este un proces în multe etape, o dramă sport în sine. (râde) Fiecare material trebuie să spună o poveste, fiecare piesă trebuie să fie o poezie. Vorbim despre luni de zile de muncă și dedicare alocate fiecărui proiect.

Dintre concurenții de până acum, cine te-a surprins cel mai tare?

Majoritatea concurenților au avut momente la care nu ne-am așteptat, acest sezon fiind cel mai puternic din toate sezoanele de până acum. Dar mai bine să descoperim povestea împreună.

Cât de bine crezi că  s-ar descurca Mike în acest show?

Ce idee interesantă! Cred că trebuie să vedem ca să credem… (râde) Lui nu îi este teamă de apă și nici de înălțimi, iar cu capul înainte se aruncă în fiecare zi, așadar, rămâne doar să testăm această teorie.

A trecut deja un an de la experiența voastră în „America Express”.  Judecând „la rece”, obiectiv, care sunt punctele pozitive și cele negative ale acestei aventuri?

Am spus-o și o voi spune mereu: „America/Asia Express” este una dintre puținele experiențe pe care nu le poți cumpăra cu bani. Este ca o viață în altă viață, cu tot ce presupune una. Dar, să nu ne aruncăm în cap, din nou. (râde)

iulia-albu-si-mike-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Ce faci vara aceasta? Dincolo de filmări… În ce alte proiecte mai ești implicată?

În această vară pe lângă proiectul „Splash!” voi dedica timp dezvoltării brandului meu, Iulia Albu les Merveilles, finalizării noilor modele de bijuterii și punerii pe piață a liniei de bijuterii din argint. Este un proiect la care s-a lucrat foarte mult, momentan aflându-ne în faza ultimelor detalii.

Dar în ce privește vacanța? Pe unde vei ajunge?

Cu siguranță vom merge o săptămână cel puțin în Gorj, urmând ca după examenele Mikaelei să părăsim țara pentru câteva zile împreună.

Și dacă tot am vorbit despre o vară fierbinte… fiica ta a termina gimnaziul, urmează liceul. Spre ce domeniu se va îndrepta?

Momentan Mikaela are câteva preferințe, însă, liceul fiind mai mult un prilej de a te cunoaște și a consolida o bază de cunoștințe de cultură generală, nu pot spune că avem idei prea fixe. A fost un an foarte dificil pentru ea mai ales cu aflarea veștii diagnosticului tatălui ei, însă sperăm să fie totul bine.

iulia-albu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 13

Foto: Antena 1; Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton