Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Iulia Albu, despre iubitul ei: „M-a împins ca să pot zbura”. Ce veste vrea să le dea curând fanilor

Iulia Albu, despre iubitul ei: „M-a împins ca să pot zbura”. Ce veste vrea să le dea curând fanilor
12

de Andra Stana,

Iulia Albu are o relație de mai mulți ani. Despre partenerul ei de viață, Mihai Alexandru, vedeta a mărturisit la Antena Stars că acesta o susține în mod constant în tot ceea ce face. Albu a mai povestit că bărbatul a avut mereu dreptate atunci când i-a oferit un sfat.

Iulia Albu și-a lăudat iubitul în direct la TV

Iulia Albu și Mihai Alexandru formează un cuplu de câțiva ani. Recent, vedeta TV a recunoscut că jumătatea sa a făcut un sacrificiu de dragul ei. Mai precis, ar fi renunțat la cariera lui din străinătate pentru a se muta în România, scrie spynews.ro.

Iulia-Albu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Iulia Albu: „Mi-a spus întotdeauna când să plec”

Într-un interviu pentru Xtra Night Show, Iulia Albu a mărturisit că partenerul ei de viață o susține întotdeauna în ceea ce face și e alături de ea. Vedeta spune că tot timpul iubitul ei a simțit când e momentul să iasă dintr-un anumit proiect și mereu a avut dreptate și lucrurile chiar așa au stat.

„El mi-a spus întodeauna când să plec. El vedea niște lucruri pe care eu nu le vedeam și întodeauna a avut dreptate.

Eu nu sunt genul care comentează lucrurile acestea și mai ales sunt gestul care nu comentează foștii colegi, dar au fost multe lucruri care m-au determinat. El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura, nu am avut curajul să fac acel lucru în acel moment”, a mai povestit Iulia Albu la Antena Stars.

Iulia Albu și iubitul ei vor să aibă și copii împreună

Iulia Albu spune că partenerul ei de viață o iubește foarte mult pe fiica ei din fosta căsnicie. Mai mult, ea a mai mărturisit că își doresc să aibă împreună nu un copil, ci chiar mai mulți. De asemenea, fosta vedetă de la „Bravo, ai stil” a spus că speră ca în curând să poată să dea vestea cea mare.

„E extraordinat să ai alături de tine un bărbat care îți iubește copilul tău de parcă ar fi al lui”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton