Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu critică vedetele care fac reclamă la orice pentru bani. „Ar promova orice pentru trei covrigi uscați”

Iulia Albu critică vedetele care fac reclamă la orice pentru bani. „Ar promova orice pentru trei covrigi uscați”
7

de Roxana Mirea,

Iulia Albu a lansat un atac la adresa persoanelor publice care acceptă să facă reclamă la orice produs. Ea spune că nimeni nu ar trebui să promoveze produse, tratamente sau alte intervenții fără să le fi testat înainte. Iulia Albu susține că multe persoane publice au ajuns să se vândă și pe „trei covrigi”. 

Iulia Albu critică persoanele publice care promovează orice 

Iulia Albu spune mereu ce gândește, așa că nu a ezitat să lanseze un atac la adresa persoanelor publice care promovează orice produs sau tratament fără a fi încercat înainte pe propria piele acele lucruri.  

Ea susține că multe persoane publice au ajuns să se vândă și pe „trei covrigi” și acceptă orice li se propune, fără a se documenta măcar despre firma pe care o promovează.  

„Chirurgia estetică nu mai este de mult timp un subiect tabu. Și nici nu ar trebui să fie. Nu cunosc nicio persoană publică de sex feminin care să nu apeleze, periodic, măcar la proceduri noninvazive. Este trist însă că unii ar promova orice, pentru trei covrigi uscați. Și aici mă refer mai ales la cei ce preaslăvesc intervenții cu rata de succes discutabilă, executate prin scări de bloc de persoane necalificate.  

Procesul prin care alegi doctorul, care din punctul meu de vedere trebuie să fie chirurg estetician, nu doctor generalist și nici cosmeticiană, trebuie să includă neapărat un background check al acestuia/al acesteia. Dar și o informare corectă în legătură cu ce ai nevoie REAL. Nu ce ai văzut tu pe TikTok și crezi că ți se potrivește. Operațiile se fac în spital nu în săli cu plante în ghivece și odorizante de cameră”, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro.  

Iulia Albu critică persoanele publice care promovează orice  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Unii cred că pot cumpăra orice și pe oricine” 

Criticul de modă a mai spus că și ea primește zeci de astfel de propuneri, însă nu acceptă orice. Ba mai mult, ea zice că are o agenție cu care lucrează, care se ocupă să analizeze oferta respectivă.  

„Mai grav este că unii cred că pot cumpăra orice și pe oricine. Și, în 99 la sută dintre cazuri, au, din păcate, dreptate. Mi se propune și mie tot timpul. Dar nu promovez produse sau businessuri pe care nu le cunosc. Eu am o agenție care face selecția. Apoi o analizez și eu”, a mai declarat Iulia Albu. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton