Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu, confesiune dureroasă despre părinții ei, la America Express 2023, sezonul 2. „Nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi”

Iulia Albu, confesiune dureroasă despre părinții ei, la America Express 2023, sezonul 2. „Nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi”
8

de Roxana Mirea,

Ediția de aseară, 12 decembrie 2023, a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost extrem de emoționantă. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi, iar mulți nu și-au putut stăpâni lacrimile. Acesta este și cazul Iuliei Albu, care a făcut o confesiune dureroasă despre relația pe care o are cu părinții ei.  

Iulia Albu și Mike, în lacrimi la America Express 2023, sezonul 2 

A fost o ediție plină de emoții, aseară, 12 decembrie 2023, la America Express, sezonul 2. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi, iar lacrimile nu au întârziat să apară. Iulia Albu a primit o scrisoare de la fiica ei, Mikaela, alături de un desen.  

Mami, te iubesc și îmi este foarte dor de tine. Ești cea mai tare și îți țin pumnii să câștigi”, i-a scris Mikaela Iuliei Albu. Vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile.  

Apoi, Iulia Albu a citit scrisoarea pe care Mike a primit-o de la mama lui. Acesta a izbucnit în lacrimi, iar lacrimile îi curgeau pe obraji în timp ce iubita lui dădea glas cuvintelor mamei sale.   

„Dragă Mihai, 

Luptă alături de iubita noastră Iulia și ori de câte ori eșuați în ceva, luați-o de la capăt cu entuziasm. Vă rurez succes, dar și mult noroc ție și frumoasei Iulia. Dumnezeu să vă ocrotească, să veniți sănătoși. 

Cu dragoste, mama”, este scrisoarea trimisă de mama lui Mike.  

Iulia Albu, confesiune despre părinții ei, la America Express 2023, sezonul 2  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Iulia Albu, confesiune despre părinții ei, la America Express 2023, sezonul 2 

Apoi, Iulia Albu a făcut o confesiune dureroasă despre părinții ei. Vedeta a spus că mama lui Mike este și mama ei pentru că ea nu are o relație bună cu părinții ei. După reacția sa, este vizibil că Iulia este profund marcată de acest aspect al vieții sale și a precizat că ea a mai încercat să repare relația cu cei care i-au dat viață.  

„Mama lui, care este și pentru mine mamă. Din păcate, eu nu am cea mai bună relație cu părinții mei, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Lucrul care este cel mai important este că, dincolo de tot ce s-a întâmplat și de tot ce va fi de acum încolo, ei vor fi până în ultima clipă părinții mei, chiar dacă… eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi”, a fost confesiunea făcută de Iulia Albu, cu ochii în lacrimi.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton