Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reacționat Ramona Olaru, după ce iubitul i-a cerut să demisioneze de la „Neatza cu Răzvan&Dani”. „Mă pui să renunț la munca mea”

Cum a reacționat Ramona Olaru, după ce iubitul i-a cerut să demisioneze de la „Neatza cu Răzvan&Dani”. „Mă pui să renunț la munca mea”
22

de Cristina Țapu,

Ramona Olaru, în vârstă de 34 de ani, a făcut recent o dezvăluire surprinzătoare. Vedeta a povestit că actualul iubit i-a sugerat să demisioneze de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ramona nici nu a dorit să audă de asemenea posibilitate și l-a refuzat categoric. Detaliile le-a oferit chiar ea.

Iubitul Ramonei Olaru a vrut ca aceasta să-și dea demisia de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Ramona Olaru face parte din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani” și nu intenționează să plece de la Antena 1, nici măcar de dragul bărbatului alături de care formează un cuplu în prezent. Acesta i-a propus să demisioneze și să se mute în țara în care el locuiește, însă prezentatoarea la refuzat vehement.

„Și la mine se mai aprinde câte un beculeț la red flag și a fost o chestie, la un moment dat, a zis «haide, când îți dai demisia să te muți?». Și am zis «alo, tu ori mă susții să cresc în ceea ce fac, ori mă pui să renunț la munca mea, dup-aia să îmi dai șut când te-oi plictisi?». (…) E bărbat bine el, îi dau șut, își găsește 20 la noi. Bine, nu ca mine, că eu sunt unică”, a povestit Ramona Olaru, conform Cancan.

Ramona-Olaru-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Recent, Ramona Olaru a fost singură într-o vacanță exotică și s-a distrat de minune. Relația pe care o are cu acest bărbat este una specială întrucât locuiesc în țări diferite și nici nu iau în calcul să se mute î,preună în viitorul apropiat. Ramona a subliniat că iubește libertatea și nu-și dorește în acest moment să treacă la nivelul următor al relației.

„La noi e o situație mai altfel, momentan. Pentru că eu nu prea mai vreau să stau mult cu un bărbat în acest moment. Adică vreau, dar dup-aia nu mai vreau și tot așa”, a completat Ramona Olaru.

Ramona Olaru face parte de cinci ani din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”

De 5 ani încoace, Ramona Olaru face echipă alături de Dani Oți și Răzvan Simion la „Neatza”, matinalul transmis de Antena 1. De altfel, formatul a câștigat, din nou, categoria „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi” la ediția de anul acesta a galei Premiile Tvmania 2023.

Și tot de 5 ani încoace, Ramona Olaru se trezește cu noaptea-n cap. „Mă trezesc la 5.30 în fiecare dimineață. Am intrat în ritmul ăsta și îmi este bine. Nu beau cafea, nu beau niciodată. De cele mai multe ori beau un fresh de portocale. Sunt o femeie simplă, cu dorințe simple pentru că am crescut într-un mediu simplu și am păstrat oarecum bunul simț și responsabilitatea”, ne-a dezvăluit asistenta TV.

Ramona-OlaruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 22

Ce studii are Ramona Olaru

Cu toate că televiziunea reprezintă pasiunea sa principală, Ramona Olaru a obținut numeroase diplome în diverse domenii, parcurgând un traseu academic variat până să ajungă în emisiunea de la Antena 1 alături de Dani Oțil și Răzvan Simion.

„Am mai multe diplome, nu doar pe cele pe care le-ai menționat. Am de cofetar-patiser, bucătar, barman, ospătar. Sunt inginer agronom în agricultură, am și masterat în agricultură durabilă.

Am multe! Mi-a plăcut să învăț, deși nu pare de multe ori! Nici nu vreau să arăt acest lucru pentru că nu trebuie să demonstrez nimănui nimic! Am studiat câțiva ani la facultatea de contabilitate, dar nu am terminat până la urmă! Nu era ceva ce îmi plăcea, nu eram cea mai bună la matematică. În fine, am de toate! Mă descurc în orice domeniu! În plus, am școala vieții!”, a declarat Ramona Olaru, într-un interviu acordat pentru Ego.ro.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Ramona Olaru

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton