Homepage  / Vedete româneşti

Iubitul Iuliei Albu, escapadă în Turcia singur, fără compania criticului de modă. Motivul pentru care Iulia a refuzat să-l însoțească

Iubitul Iuliei Albu, escapadă în Turcia singur, fără compania criticului de modă. Motivul pentru care Iulia a refuzat să-l însoțească
9

de Cristina Țapu,

„America Express” s-a dovedit a fi o provocare pentru Iulia Albu și iubitul său Mihai Alexandru. Presiunea competiției a scos la iveală frustrări și nemulțumiri pe care fiecare dintre ei le aveau, dar cărora nu le dăduseră glas. După revenirea în România s-au despărțit, apoi au decis, totuși, să-și acorde a doua șansă. Acum, Mihai Alexandru a luat decizia de a pleca în vacanță în Turcia fără iubita sa. Iată motivul!

Iubitul Iuliei Albu, escapadă în Turcia singur, fără compania criticului de modă

Relația dintre Iulia Albu și Mihai Alexandru este plină de neprevăzut și presărată cu dispute, după cum au putut observa și telespectatorii emisiunii „America Express”. După revenirea în România, cei doi amorezi s-au despărțit, însă au decis să-și acorde o a doua șansă și să consulte un psiholog pentru a învăța să-și proceseze mai bine emoțiile.

Ceartă aprinsă între Iulia Albu și Mike, la America Express 2023, sezonul 2. „Nu vreau să apar la televizor așa!” (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Zilele trecute, Mihai Alexandru a plecat, însă, în Turcia fără să fie însoțit de Iulia Albu. Nu, nu este vorba despre o nouă despărțire, ci despre dorința de a se bucura de vacanțe separat. În plus, criticul de modă nu se simte tocmai bine, așadar a decis să rămână în București, alături de fiica sa, Mikaela.

„Sunt singură. Și răcită cobză. Am dormit cam toată ziua. El a plecat în Turcia. Eu am rămas cu fata. Oricum, după America Express am decis să nu mai plecăm în doi peste hotare, să reducem călătoriile. Și așa am fost prea mulți plecați”, a declarat Iulia Albu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cum s-au cunoscut Iulia Albu și Mike

În emisiunea „iUmor” de la Antena 1, Iulia Albu a povestit cum l-a cunoscut pe Mike. Ne-a făcut cunoștință o prietenă. A fost un blind date, practic”, a spus vedeta.  

Nu a fost dragoste la prima vedere, ba din contră. După ce s-au întâlnit în Londra, Iulia Albu spune că Mike i s-a părut a fi un bărbat foarte arogant, iar el avea aceeași părere despre ea.  

A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după două luni, când el m-a sunat și a spus: «Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem». Și m-am gândit: «OK»”, a mai povestit Iulia Albu.  

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton