Homepage  / Vedete româneşti

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a ajuns în pragul epuizării. Doarme câteva ore pe noapte și abia face față proiectelor: „E ca un sac pe care nu mai pot să-l car”

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a ajuns în pragul epuizării. Doarme câteva ore pe noapte și abia face față proiectelor: „E ca un sac pe care nu mai pot să-l car”
23

de Cristina Țapu,

Doina Teodoru, iubita îndrăgitului chef Cătălin Scărlătescu, trece printr-o perioadă dificilă. Este foarte ocupată la locul de muncă, iar presiunea pe care o resimte este din ce în ce mai mare, așadar a ajuns să fie în prag de burnout și să îndeplinescă cu greu sarcinile. Iată detaliile pe care le-a oferit!

Doina Teodoru a ajuns în pragul epuizării și are nevoie de o pauză

În ciuda succesului în plan profesional și personal, Doina Teodoru se confruntă cu provocări legate de sănătate. Actrița, protagonistă în comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” de la Antena 1, se află într-o situație delicată.

Copleșită de diverse responsabilități, partenera lui Cătălin Scărlătescu a dezvăluit fanilor faptul că se luptă cu burnout-ul și că, deși este foarte obosită, nu se poate odihni atât cât este necesar pentru a fi din nou în formă.

Doina TeodoruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

„Când ajung acasă de la serial abia reușesc să mă scot din haine, să fac un duș și să mă culc. De aici și burnout. E o perioadă în care nu ai timp să te recuperezi, din care îți cam dai somnul peste cap și trebuie să dai randament în fiecare zi. Eu simt o greutate în spate, e ca un sac pe care nu mai pot să-l car, mă doare foarte tare spatele. Sunt atât de obosită încât nu mai pot să adorm, deși am puține ore de somn. Am început să iau niște pastiluțe din plante pentru somn, mă ajută. Chiar dacă dorm puține ore, mă odihnesc!”, a povestit Doina Teodoru, în cadrul unei emisiuni televizate.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de aproximativ doi ani și, deși între ei există o diferență considerabilă de vârstă, aceasta nu a reprezentat un obstacol în calea iubirii lor. De altfel, Cătălin se declară fermecat de cea care îi este iubită și recunoaște că s-a îndrăgostit mai repede decât ar fi crezut de tânăra actriță.

Ținând cont că săgețile lui Cupidon au lovit atât de puternic, nu este de mirare că cheful face tot ce-i stă în putință pentru a-i îndeplini cele mai mici capricii iubitei sale.

Theo Rose suferă de aceeași afecțiune precum Doina Teodoru

Din păcate, Doina Teodoru nu este singura vedetă din showbiz-ul românesc care se confruntă cu acest sindrom.

Theo Rose a transmis fanilor săi, prin intermediul conturilor sale personale de pe rețelele de socializare, că se confruntă cu sindromul burnout.

theo-rose-si-anghel-damian-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 23

În postarea respectivă, artista dezvăluie că a ajuns într-o situație delicată fiindcă se implică în numeroase activități și nu mai reușește să le gestioneze așa cum și-ar dori. Micuțul Sasha are nevoie și el de atenție, iar programul pe care îl are Theo este unul greu de gestionat și nu îi permite să se relaxeze prea mult.

„Bournout… Here I come! Nu sunt bine. Tot zic că am obosit, dar nu sunt în stare să schimb nimic. Corpul și mintea mea sunt în Piața Constituției și se revoltă. Cred că trebuie să fug în altă țară ca politicienii :)))”, a scris Theo Rose, pe contul personal de Instagram.

Ce este sindromul burnout, afecțiunea de care suferă Theo Rose și Doina Teodoru

Sindromul burnout este o stare de epuizare fizică, mentală și emoțională cauzată de stresul cronic legat de locul de muncă sau de alte responsabilități. Acesta poate apărea atunci când o persoană se confruntă cu cerințe excesive, presiuni constante sau așteptări nerealiste în contextul activităților profesionale sau personale.

Principalele caracteristici ale sindromului burnout includ oboseală persistentă, lipsa de motivație, sentimente de frustrare și eșec, scăderea performanței la locul de muncă și stări de iritabilitate. Este important de menționat că burnout-ul nu este limitat doar la mediul profesional; el poate să apară și în alte aspecte ale vieții, precum relațiile personale sau responsabilitățile cotidiene.

Sursă foto: Instagram Doina Teodoru, Instagram Theo Rose, PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton